Berk Sayman
Kırmızı Üye
- 29 Ekim 2012
- 1.612
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
naniden vazmı geçtik şimdi? başkan net şekilde öyle demiş diyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazımı ne kadar laubali bulsam da çoğu zaman bu sene çok yararlı olacak gibi geliyor bana. bence oynadığı o kötü dönemde laubali hareketlerini saymasssak takımın en iyilerinden biriydi. hız teknik fizik ve şutu iyi bence kazımın ve yerli :yenieek:
ikisininde eksiklerimizi kapatacağı konusunda şüpheliyim özellikle carlinhosu defansif anlamda iyi bulmuyorum eksiği çok bizim ligde birde bocalarsa sıkıntı olur onun yerine daha kaliteli Avrupa futbolunu bilen birisi benim için daha olumlu olur. takım defansı konusun da eksiğimiz çok fazla özellikle defans hattının liderlini yapıp oyunu okuyabilacakler mi soru işareti
Şimdi konuştum yeni bilgler var abi
Şimdi konuştum yeni bilgler var abi
Sol bek otobanken sag bek gereksiz olur
72 saat sonra bunu mu yazdın yaza yaza.![]()
serdar kutuluş bence şenerden iyi bir oyuncu değil ama cenk tosuna hayır demem
Carlinhos benide korkutuyor acikcasi.dedigin gibi avrupa tecrübesi olan biri cok daha iyi olurdu.mesela kolarov alinabilecek biri ne dersin renkdas?
Serdar - Cenk - Uğur - Serdar bunlar ne ya bunlarla mi Avrupa'da ilk 10 a girecez yerli oyuncu sart onu kabul ediyorum ama bunlar kesinlikle olmaz... Kimseyi satma takımı bozma yeter bunları alacağına transfer yapma daha iyi...
Yerli dediysek Arda Gökhan Kerim Jem bunları dedik...
Haklisin ama Ingilterenin 2. liginde bile goze batan bir oyuncu olmayan bir oyuncunun bizim hedef aldigimiz Avrupa basarilara nasil katkisi olur? Beni endiselendiren o...Kazim bizim ligimiz icin yedek olur ama bence biraz kalite bakimda yedeklerinde belli bir seviyeye sahib olmalari lazim.
hangi uğur bu ya
senin gibi hayatimiz ekran basinda forumda yazarken gecmiyor, forum disinda da bi hayatimiz var la amet
Sol bek vargas çok ucuz bi maliyetle yapılması muhtemel , alternatifler ikiye indi vargas ve carli. Vargas her an bitebilir .Melo hepimize yeniden hayırlı olsun çarşamba günü borsada olur bence . Serdar kurtuluş hayırlı olsun . Jem paul karacan hayırlı olsun . Okay yokuşlu ceyhun artı paraya hayırlı olsun . Cenk tosun umut yerine alınacak