Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

naniden vazmı geçtik şimdi? başkan net şekilde öyle demiş diyolar

kazımı ne kadar laubali bulsam da çoğu zaman bu sene çok yararlı olacak gibi geliyor bana. bence oynadığı o kötü dönemde laubali hareketlerini saymasssak takımın en iyilerinden biriydi. hız teknik fizik ve şutu iyi bence kazımın ve yerli :yenieek:

Haklisin ama Ingilterenin 2. liginde bile goze batan bir oyuncu olmayan bir oyuncunun bizim hedef aldigimiz Avrupa basarilara nasil katkisi olur? Beni endiselendiren o...Kazim bizim ligimiz icin yedek olur ama bence biraz kalite bakimda yedeklerinde belli bir seviyeye sahib olmalari lazim.

ikisininde eksiklerimizi kapatacağı konusunda şüpheliyim özellikle carlinhosu defansif anlamda iyi bulmuyorum eksiği çok bizim ligde birde bocalarsa sıkıntı olur onun yerine daha kaliteli Avrupa futbolunu bilen birisi benim için daha olumlu olur. takım defansı konusun da eksiğimiz çok fazla özellikle defans hattının liderlini yapıp oyunu okuyabilacakler mi soru işareti

Carlinhos benide korkutuyor acikcasi.dedigin gibi avrupa tecrübesi olan biri cok daha iyi olurdu.mesela kolarov alinabilecek biri ne dersin renkdas?

serdar kutuluş bence şenerden iyi bir oyuncu değil ama cenk tosuna hayır demem

Carlinhos benide korkutuyor acikcasi.dedigin gibi avrupa tecrübesi olan biri cok daha iyi olurdu.mesela kolarov alinabilecek biri ne dersin renkdas?

Kolarov'i bende tercih ederim ama adam manyak para aliyor: "his wages, believed to be around £100,000 a week."

Serdar - Cenk - Uğur - Serdar bunlar ne ya bunlarla mi Avrupa'da ilk 10 a girecez yerli oyuncu sart onu kabul ediyorum ama bunlar kesinlikle olmaz... Kimseyi satma takımı bozma yeter bunları alacağına transfer yapma daha iyi...

Yerli dediysek Arda Gökhan Kerim Jem bunları dedik...

hangi uğur bu ya

nani den hedef şarşıtma mı olur kardeşim, daha iyisini alacaksan eğer hedef şaşırtma yaparsın.

Sol bek uruguayli pereira :D zor biliyorum saldirmayin.benim tercihim tremoulinas

Sol bek vargas çok ucuz bi maliyetle yapılması muhtemel , alternatifler ikiye indi vargas ve carli. Vargas her an bitebilir .Melo hepimize yeniden hayırlı olsun çarşamba günü borsada olur bence . Serdar kurtuluş hayırlı olsun . Jem paul karacan hayırlı olsun . Okay yokuşlu ceyhun artı paraya hayırlı olsun . Cenk tosun umut yerine alınacak

Haklisin ama Ingilterenin 2. liginde bile goze batan bir oyuncu olmayan bir oyuncunun bizim hedef aldigimiz Avrupa basarilara nasil katkisi olur? Beni endiselendiren o...Kazim bizim ligimiz icin yedek olur ama bence biraz kalite bakimda yedeklerinde belli bir seviyeye sahib olmalari lazim.

bizim yedeklerimizde kim var ki aydın falan gireceğine bu adam girsin ha ligde yabancı olayından dolayı 11 de de oynar

Yerli 11 de oynayacak oyuncu lazım.Herkes alternatif isimleri yazıyor.

Sol bek vargas çok ucuz bi maliyetle yapılması muhtemel , alternatifler ikiye indi vargas ve carli. Vargas her an bitebilir .Melo hepimize yeniden hayırlı olsun çarşamba günü borsada olur bence . Serdar kurtuluş hayırlı olsun . Jem paul karacan hayırlı olsun . Okay yokuşlu ceyhun artı paraya hayırlı olsun . Cenk tosun umut yerine alınacak

hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt