Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cardozo zaten tank kadar agır bi oyuncu 2 sene sonra 32 yaşında olacak koşabilecekmi hızını dahada çok kaybetmiş olacak tamamen duragan bi santrafor olacak kalıplı tüm defans oyuncuları rahatlıkla kontrol ediyor olacak

Ligimizde zaten bu tür forvetler iş yapmıyor mu :)

Sol bek orta saha ve yedek forvet transferleri yeterli mevcut kadroya

Ben de şans verilmesinden yanayım ama sağ kanat falan olarak değil, forvet alternatifi olarak.

Geçen sezon başı aynı şeyleri Riera için demiştim. O beni yanıltmadı. Umarım bu sene de Kazım yanıltmayacak. Forvette etkili olacağını sanmıyorum. Kanatta akar gider.

Hamit, Sneijder, Drogba, Melo, Amrabat bu 5 oyuncudan tam anlamıyla verim alamadık geçen sezon

Drogba fizik olarak toparlamam kolay olmuyor gelecek sezon çok daha iyi bi Drogba izleyeceksiniz diyor

Sneijder Gelecek sezon benim sezonum olacak diyor, interdeki Sneijder avrupanın en iyi orta saha oyuncusuydu 45 milyon eurolardaydı bonservisi yine eski günlerine dönerse ligi zaten perişan eder :D

Hamit sakatlıktan çıktı Türkiyeye döndü alışma evresi filan bu sezon kendisine bulacaktır gerçek bi Hamit'i izlemek insana zaten zevk verir.

Melo inş transfer edilir vede sezon öncesi kampına yetişrilirse tam anlamıyla verim verecektir.

Amrabat bu sezon daha başka olacaktır Galatasaray'a alışma sürecini atlatır umarım kayserideki Amrabat muhteşemdi eski günlerine dönmeli

merhaba beyler s.a. bende dınledım baskadı dedıgı gıbı lıgı domıne eden oturmus bır takım var ortada rakıpler panık ve kıskanclıkla heryere salıdıryor o kadar.

ben gıderse sadece musleranın gıdebılecegını beklıyorum sneıder ve burak ın takımdan gıdecegını sanmıyorum ayırca erman emre transferlerı yapıldı alternatıf bunun yanına kazım kazım gerı dondu hoca sans verecek....

bencede cok onemlı bır stoper alındı chedju super oldu gobege alınacak bır sol bek ve melo ıle bu ıs bıter fazlası ekstrası olur ısın.

ben huseyın tokmak gıbı bır sag bek merthan gıbı bır kanat varken bu cocuklarada sans verlmesını ıstıyorm ıkısıde cok ıyı kumasa sahıp

Gidisati 96-00 dönemlerine cok benzetiyorum. Bircok benzerlik var her anlamda.

Biz sampiyon olurduk, Fenerbahce her sene kadrosunu yenilerdi, bu sefer olacak derdi.

Biz de her sene 1-2 transfer yapardik, üstelik cogunlugu alternatif olmaktan öteye gecemezdi.

Yok Okocha, yok Moldovan, yok Balic, yok Atkinson, uzar gider. Ama degisen birsey olmazdi.

Önemli olan Terim´in kafasindaki oyun anlayisini oturtmak ve kusursuzlastirmak. Budur önemli olan.

Ama su da bir gercek ki, 1-2 transfer yapiyorsan, bu transferlerde hata yapmayacaksin. Patlarsan planlama da patlar.

Arkadaşlar nani sadece bir hedef şaşırtma . En başından beri . Carlinhos olmazsa nagatomo gündemde . Şener okay serdar muhammet cenk ve uğur gündemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt