Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fransa lifinin yılın 11 i
BMUSrg4CcAALCcU.png:large

Cenk Tosu´n´u ben haftalar önce tartismaya acmistim. Necati gibi yaslanmis oyuncularla günü kurtaracagima, Cenk gibi 21-22 yasindaki oyunculara yatirim yaparim demistim. Cenk iyi bir futbolcu, biticiligi iyi, fizigi de müsait. Gelisebilir ve önemli bir futbolcu olabilir. Elmander de yollanir ve Drogba Burak Umut Cenk forvet hattiyla yola devam edilir. Tercihim bu yönde. Ama Galatasaray bonservis konusunda hangi Türk kulüple anlasmis ki Cenk´i alsin :)

1. Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda transfer gerçekleşebilir.

2. Galatasaray bize CLİO diye bir oyuncu önerdi.

3. Taksite bölmek istediler.

4. Cenk'i isteyen başka kulüpler de var...

Yine aynı muhabbet olur.

yönetim eksikler gün gibi ortadayken bu eksiklikleri kapatmamak gibi bir hataya düsmez insallah.

Carlinhos "Galatasaray ve Rusya'dan teklifler aldım. Fatih Terim'in beni çok istediğini biliyorum. Ama Fluminense'de çok mutluyum. Öncelikli hedefim burada kalmak" diye konuştu.

Taraftara da mesaj gönderen Carlinhos "Fluminenseliler rahat olsun. Takımımla 2014 senesine kadar sözleşmem var ve Fluminense'nin başarısı için çalışıyorum" dedi.

bizden uzak dursunda vasat bir yabancı geleceğine balta ile yola devam edilsin hiç değilse ligde kesik yedğinde problem etmiyor şl ligindede chedjou kaydırılır dany stopere çekilebilir

Erman

Engin

Emre

Yekta

Hamit

Selcuk

Yerli orta sahasi gayet yeterli.alper alper demeyin artik

Sana göre yeterli.Bana göre hiç tartışmasız yetersiz.

Size göre futbolcu olsunda ne olursa olsun.

Dresen ki kim var alınacak sana hak veririm.Ama yeterli demeyin ne olur.

Alperinde konuşulması kadar doğal birşey yok.Artık yönweticilerin yaptıkları müthiş beceriksizlilerin önüne geçmeyin.

Daha iyi olmak için biraz eleştirin.

gaziantep baskani serdar ve cenk'i istiyorlar demis insallah yalandir uyduruyordur. serdar kurtulus'un sabri'den bir artisi yok. sag bek transferine kesinlikle gerek yok.

cenk tosun icin bir dünya para isteyecekler, cenk bizi istiyorsa bonservisini alsin gelsin bedavaya.

sinan bolat 0

aykut demir 2-3

tremoulinas 3-4 (5)

gökhan inler 12-15

jem karacan/emre can 1-2

umut bulut 2-2.5

necati ates 0

inler-tremoulinas ilk 11 icin, gerisi de alternatif. gayet yeterli.

1. Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda transfer gerçekleşebilir.

2. Galatasaray bize CLİO diye bir oyuncu önerdi.

3. Taksite bölmek istediler.

4. Cenk'i isteyen başka kulüpler de var...

Yine aynı muhabbet olur.

Gaziantepspor´un ciddi problemleri var. Ver 2 Milyon Euro + Sercan, Yigit, Culio vs. bitir isi. Adamlari postalayacak yer ariyoruz zaten.

Üstüne Caglar´i da ekleyebilirler isterlerse, hic umrumda degil.

Ynt: Transfer Nöbeti

Cenk mi, Serdar mı? :o

Sırf yerli diye alınacaksa ki öyle duruyor çok saçma transferler olur.

Chedjou Carlinhos defansif eksiklerimizi kapatsin, Melo %100 ile oynasin, Sneijder durmadan sakatlanmasin, kimseye yenilmeyiz kolay kolay.

Yahu senin defansteki problemin takım savunmasında var.Sen bunu düzeltmediğin sürece Değil Chedjuyu Ramasu getirsen çözemezsin.Takımö savunmasındaki en büyük aksaklığın nedenide oynadığın sistemve Burak ve Drogba ikilisidir..Yahu biz her nekadar son haftalar seri galibiyetelr alsakta top falan oynamadık.Bırakın şu polyanacılığı.Şu takım 5 senehn üst üste şampiyon olabilir fakat bu anlayışla seneyi şampiyonluğu şikecilere veririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt