Cevap: Transfer Nöbeti
Salih transferinde birazda şanslılardı.Bizde Musa-Mehmet-Okan vs. öyle genç oyuncular aldık ama tutmadı.Onların aldığı Salih tuttu belki ama kaç oyuncu harcadılar belli değil.Alper'i kaybetti yönetim diyorsun ama Ligin en değerli türk oyuncuları bizde Selçuk-Burak .Yönetimi Alper'i almadı diye eleştiriyorsun ama alınacak ADAM'ları aldılar zaten.Alper'ide alabilecek durumdaydık ancak Başkan'ında dediği gibi rekabete girip Eskişehir'e para kazandırmayı tercih etmedik.Nani durumuda yabancı kontenjanına takılıyor.Nani-Sneijder-Drogba lı düzgün bi kadro kurabilirmisin ben sanmıyorum.Ayrıca Nani transfer'i her an bitebilir ümitsizliğe kapılmamalısın.
İlk önce yüzeysel,içi boş bir yanıt vermediğin için teşekiürler.
Dostum ben burda genel mantıkdan bahsediyorum,hırsa bakıyorum.Ve bu yönetimede bu konularda güvenemiyorum.
Nani konusunda 2,3 yerden bu 7 milyon konusunu okudum.Gerçekten Nani hakkında bu söylemleri varsa zaten geçerli söylediklerim.Ama Tüm söylemlerini takip ediyorum ve bana bir taraftar olarak tutarlı gelmiyor,akıllıca gelmiyor.Özellikle transfer ve bu klübün haklarını koruma noktasında çok samimiyetsiz geliyor bana.
Yabancı kontenjanı diyoruz zamanında tepki vermiyoruz.Yani hep biryerlerde hata var.Bunu o zaman niye kabul ediyorsun.
Yahu bir tek Selçuk,Burak diyorsunuz yani hiç sevmiyorum böyle söylemeyi fakat Selçuğu bu yönetim mi aldı dememimi bekliyorsunuz..Bu şekilde konuşturmayın adamı yahu.
Serdar Taşcı neden alınmaz mesela.veya Ömer Toprak..
Şunu net olarak söylüyorum Arda ,İnler hayelleri falan kurmayın.Bu adamlar gelecek olsada bu yönetimin alabileceğini düşünmüyorum.Çünkü akıllarındaki mantık transferde düşük bonservis yüksek yıllık kazanç.Böyle bir mantık yok.
Yani ben genel olarak işin ekonomi kısmı hariç hiç tutarlı,mantıklı görmüyorum bu yönetimi.