Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim stad ilk 10 a girmis en azindan bir iyi haber. en cok ziyaret edilen takimlar arasinda türk telekom arena ilk 10 girdi.

9cu siraya girmis stadimiz detayli olarak

unbenannttez.png

Arkadas su yayina bak ya. Gercekten 1930 dan kalma. Bende Chedjou'yu izleriz demistim. Adamlari secemiyorsun.

ya... 3D yayin bu 3D... gözlük takinca daha net oluyormus

Seneye ligde oynayacağımız 11'ler genelde böyle olacak bence.İnşallah 6+2 olur da yedekte kalan yabancılar sonradan girer oyuna.Erman bazen Hamit'in yerine şans bulabilir.

------------*Muslera------------------------------------*Muslera-----------------------------------*Muslera-----------------------

*Eboue--Semih----*Chedjou---Balta----------*Eboue---Semih--Zan----*Carlinhos---------Sabri----Semih----*Chedjou--*Carlinhos----

-------------*Melo-------------------------------------*Melo------------------------------------------*Melo-----------------------

-----Hamit-----------Selçuk----------------------Hamit-----------Selçuk-------------------------Hamit---------Selçuk---------------

------------*Sneijder------------------------------------*Sneijder-------------------------------------*Sneijder---------------------

--------Burak--------*Drogba-----------------------Burak---------*Drogba--------------------------Burak-------*Drogba--------------

bunlar ve ya bunlara yakin kadrolar olmasi muhtemel

Sorma. Ilk yari bitti bakin ciddiyim adami secemedim. Ayrica teknik direktörleri 4 stoperle cikmis, 1 sol bek 3 defansif orta saha.

Sen bi yol al bakalim.

ne yoluymus o. babanin oglunla konusmuyorsun burda ey cocuk. adam gibi cevap veremiyorsan hic verme. hadi sana hayirli pazarlar . soy ismin en azindan degistir hic yakismiyor senin gibi davranan insanlara....

Bence sallayan kimse yok. Siz olayi kendiniz abartiyorsunuz ve kurum ve kisileri dokunulmaz hale getiriyorsunuz. Sallamak kelimesinin altinda farkli seyler görüyoruz demek ki. Elestiri olmayacaksa bi zahmet tartisma platformü (ki forum bunun icin var) olmasin.

Burda izlemime göre endiseler icinde olan bir cok üye var. Bunun sebebi ise zamana uygun olmayan secim karari ve alinmis bir diger önemli yabanci sinirlama karari.

Üyelere sirin gözükmek icin 'Yönetime güveniyorum, Fatih Terim en iyisi' gibi sözlere gerek yok. Kimse burda yönetime güvenmiyorum demedi heralde kolay kolay. Ve güvenmemekte en dogal hakkidir. :)

eleştriye karşı mıyım dedim boş konuşanlar var dedim . bu takım iki senedir şampiyon 2 senedir düzgün iş yapılıyor bunu anlayın artık

ne yoluymus o. babanin oglunla konusmuyorsun burda ey cocuk. adam gibi cevap veremiyorsan hic verme. hadi sana hayirli pazarlar . soy ismin en azindan degistir hic yakismiyor senin gibi davranan insanlara....

Ya bi sus be bos bos konusup alinti yapma. Cocuk dedigin cocuk senden daha yasli bir insan (31 yersen). Senin tam olarak ne oldugunu da biliyorum. Divan üyesi olacak babana da burdan selamlar. Umarim bundan sonra altini yapmazsin. Cünkü provoke edemeyeceksin.

eleştriye karşı mıyım dedim boş konuşanlar var dedim . bu takım iki senedir şampiyon 2 senedir düzgün iş yapılıyor bunu anlayın artık

Iyide ona birsey diyen olmadi ki. Ben transfer konusunda geri kaldik yazmistim ve sende ondan sonra bu yorumu atinca bana dedigini düsündüm ve bende acikladim. Ayrica elestirmedim bile, su secim karari herseyi alt üst edebilir demek istedim.

Transfer Nöbeti

Ya bi sus be bos bos konusup alinti yapma. Cocuk dedigin cocuk senden daha yasli bir insan. Senin tam olarak ne oldugunu da biliyorum. Divan üyesi olacak babana da burdan selamlar. Umarim bundan sonra altini yapmazsin. Cünkü provoke edemeyeceksin.

Belli ki yine sempatik günündesin Hakan :)

yasina göre konusan kim burda . yasin 50 olsa ne yazar 70 olsa ne yazar. yazdiklarin ile 15 i bile gecemiyorsun surda. Babami ne karistiyorsun sen burda hem . hayvanlik yapmana lüzüm yok. Annene benden de selam söyle kocum benim. hadi yazma bidaha bana.

Benmi senin babani karistiriyorum? Sen senin baban divan üyesi oldugunu söyledin. Bende yersen diyorum ve selam gönderiyorum bu kadar. Hadi simdi..

kavga var

Naniyi sadece " Nani gibi birisinin galatasaray da ne isi olur bu yasda" diyen almanlarin laflari girtlaginda kalmasi icin istiyorum. tipki Sneijder de oldugu gibi. Sneijder gelmeden önce "böyle bir futbolcu bu yasda gelmez size, bosuna hayal kurmayin". aciklandiginda ayni adamlarin " Sneijder zaten bitmis bir futbolcu, para icin geldi" demeleri hala güldürüyor beni :). ha bide Schalkeyi yendigimiz gün, yüzleri daha da kizarmisti :)).. burda dogup büyüdüm ama almanlara hic isinamadim. ondan böyle yüzleri kizarinca en mutlu insan oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt