Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener'in transfer ettiği tüm yabancılar 30+ ve son derece yüklü bonservisli isimler yalnız.Hadi bizde Elmander,Ujfa,Riera,Melo gibi isimleri transfer ettik ama en pahalasına 2 Milyon bonservis ödememişizdir.Bunlar Alves'e 5.5,Cardozo'ya 12,Ekotto'ya 7 milyon ödemeyi göze almışlar.

Fener'in transfer ettiği tüm yabancılar 30+ ve son derece yüklü bonservisli isimler yalnız.Hadi bizde Elmander,Ujfa,Riera,Melo gibi isimleri transfer ettik ama en pahalasına 2 Milyon bonservis ödememişizdir.Bunlar Alves'e 5.5,Cardozo'ya 12,Ekotto'ya 7 milyon ödemeyi göze almışlar.

Sanırım 2 senedir şampiyon olan onlar, CL'de çeyrek oynayan, 400 bin küsür forma satan, kombine satan...

Ali Dürüst icini Telegol'e döktürmüs.

Cordozo, Taşcı ve Kadleci nezman aldilar?
Bugün Aykut Yıldırım Fenerbahçe Yobo'yu takımda tutacak büyük ihtimal dedi.Hadi Yobo'yla beraber Stoch,Krasic,Meireles,Baroni'yi de sattılar diyelim.Kadlec,Taşçı ve Cardozo'yu da aldılar diyelim.Belki Sow'u satarlar ama kaldığını düşünelim.Kadroları bu oluyor.Bunlar 6+2'yi desteklemediklerine göre bu kadroyu iyi sanıyorlar.

--------------Volkan-------------

Gökhan---B.Alves--Taşçı---Kadlec

-------------Topal-------------

--------Alper--------Emre--------

Kuyt------------------------Sow--

------------Cardozo--------------

Yedekte de sadece Webo kalır yabancı.5+1 oluyor.Bu kadroyla ne yaparlar ligde sizce?

Gençlik ben gideli beri yine ¥onetime saydırmissiniz

Sanırım 2 senedir şampiyon olan onlar, CL'de çeyrek oynayan, 400 bin küsür forma satan, kombine satan...

Ben geçen sene 8.6 Milyonu Amrabat'a verince çok şaşırmıştım.Bi daha da öyle yüklü bir bonservis önermeyiz kimseye.Limitimiz 7 Milyon Euro gibi duruyor.Bu yüzden ya 30+ bonservissiz yıldızlara yüklü maaş önererek transfer ederiz ya da beklentileri düşürüp Carlinhos'a falan razı oluruz :D

Cordozo, Taşcı ve Kadleci nezman aldilar?

Diyelim yazmışım ya.Bizim için en kötü ihtimali düşündüm.Bence geçen seneye göre daha iyi oldular benim kadroda ama olur mu bilmem bu sene Ersun da Aykut'un bir level üstü.

Fred yakin mesafeden kacirdi. Bu arada begenilmeyen Mathieu Fransa'da ilk 11'de oynuyor.

Bizim oturmuş bi kadromuz var rahat olun melo ve solbek gelsin işlem tamam(Nanide uygun bir durum oluşursa alirlar)
Diyelim yazmışım ya.Bizim için en kötü ihtimali düşündüm.Bence geçen seneye göre daha iyi oldular benim kadroda ama olur mu bilmem bu sene Ersun da Aykut'un bir level üstü.

Ben geçen sene 8.6 Milyonu Amrabat'a verince çok şaşırmıştım.Bi daha da öyle yüklü bir bonservis önermeyiz kimseye.Limitimiz 7 Milyon Euro gibi duruyor.Bu yüzden ya 30+ bonservissiz yıldızlara yüklü maaş önererek transfer ederiz ya da beklentileri düşürüp Carlinhos'a falan razı oluruz :D

Amrabat olayı farklıydı, herkes zannetti ki Amrabat'a 8.6 verdik diye herkese basabiliriz parayı.

Nakit mi ödedik sanki o parayı.

Taksit istemiyor oyuncularını istediğimiz kulüpler artık. Biz de öyle nakiti basamıyoruz Fener gibi masaya.

iyi nöbetler arkadaşlar transferler bitti mi..kampa tam kadro gitcez dimi :)

Sabriye , Hakana Yektaya Engine gerekirse Kazima guvenecegiz baska caresi yok (4banko yerlimiz var zaten Semih, selcuk, hamit,Burak)(Daha degerlendirebilecegimiz emre,erman,ceyhun gibi adamlar var yani sorun yok bence)
Sınır olmasa her türlü üstünüz zaten.Sınır olunca kalitemiz düşüyor biraz.

Sabriye , Hakana Yektaya Engine gerekirse Kazima guvenecegiz baska caresi yok (4banko yerlimiz var zaten Semih, selcuk, hamit,Burak)(Daha degerlendirebilecegimiz emre,erman,ceyhun gibi adamlar var yani sorun yok bence)

Evet fakat Frei'yı falan da almamız lazım.

ben izlemiyom dostum izlesem atardım link

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt