- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Cevap: Transfer Nöbeti
Internet'ten izleyebilirsin belki Lig Tv gösterir.
kanal ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanal ??
Chedjou(Lille OSC)
Erman Kılıç (Sivasspor)
Felipe Melo (Juventus)
Kerim Frei ( Fulham FC)
Carlinhos (Fluminense)
Umut Bulut (Toulouse)
+
Süpriz Yumurta
yeterli olur herhalde.
Siz isim fanatikliği yapmaktan başka bir bk bilmiyorsunuz.
Şampiyonluklarda ufacık katkısı olduğunu düşünmüyorum.Unutma o küfür ettiğiniz ve benimde nefret ettiğim Adnan Polat dönemindede Şampiyon olundu.Ondan sonra gördük neler olduğunu.O zamanda zamanında küfür ettiğinizz adama ilk önce tapıyordunuz.Başkanlarla,futbolcularla şu Galatasarayı bir tutmaaktan bir türlü vazgeçemediniz.Bu arma her zaman şampiyon olur.Bunu kafanıza sokun.
Niye utanacakmışım.Klüpte her türlü fiyaskoya,her türlü beceriksizliğe imzza atanlar utanmayac,şu klübün haklarını korumaktan aciz adamlar utanmayacak ben Nani geldiği için utanacakmışım öyle mi...
O kadar borcu nasıl bitirdi anlat bakayım.Ünal Aysal olmasaydı bu klüp batardı değil mi,Galatasaray falan olmazdı değil mi ortalıkta.
Sadece çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Bir Selçuk Melo hamlesi bu takımı şampiyon yapmaya yetti.Selçuğude karşı taraf şike sürecine girmese alamazdık.O kadar net söylüyorum.
Daha yazacak o kadar şey varki ama anlatsan ne olacak...
Olacak olan bu zaten Fazla para saçmayada gerek yok ama millet çok aceleci![]()
Chedjou(LilleOSC)
Erman Kılıç (Sivasspor)
Felipe Melo (Juventus)
Kerim Frei ( Fulham FC)
Carlinhos (Fluminense)
Umut Bulut (Toulouse)
+
Süpriz Yumurta
yeterli olur herhalde.
Rami düsüs icinde bu sezon Valencia'da varlik gösteremedi. Mathieu bile onun yerine stoper oynadi![]()
Serdar tasci fenerld gorusmek icin istanbula gelmis bu adama niye teklif yapmiyoruz yonetim ne yapmaya calisiyor anlamak zor
Bu nasil mantik uzun boylu olmak hava toplarina iyi cikar anlamina gelmiyor ki.
Ahmet Cakar: Serdar Stuttgart'da en az 1 Milyon € aliyor...
....Adam Stuttgart'da 3 Mio € aliyor yillik ya...![]()
![]()
hadi bakalim,kimmis acaba... bence MIKEL.