Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

serdar bjk:eek:

Seçim öncesinde yaptığı transfer çalışmalarını sürdüren ve anlaştığı isimleri kongrede açıklamayı planlayan Serdal Adalı, yeni isimlerle görüşmeye devam ediyor.

Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı'nın gündeminde bu sefer de Stuttgart kaptanı Serdar Taşçı var.

Adalı ve ekibi Serdar Taşçı'nın Beşiktaş'a kazandırılması için oyuncunun kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen gurbetçi futbolcu ve menajeri ile de ön görüşme yapıldığı öğrenildi.

TurkFutbol.Com Özel

Chedjou(Lille OSC)

Erman Kılıç (Sivasspor)

Felipe Melo (Juventus)

Kerim Frei ( Fulham FC)

Carlinhos (Fluminense)

Umut Bulut (Toulouse)

+

Süpriz Yumurta

yeterli olur herhalde.

Olacak olan bu zaten Fazla para saçmayada gerek yok ama millet çok aceleci :D
Chedjou(Lille OSC)

Erman Kılıç (Sivasspor)

Felipe Melo (Juventus)

Kerim Frei ( Fulham FC)

Carlinhos (Fluminense)

Umut Bulut (Toulouse)

+

Süpriz Yumurta

yeterli olur herhalde.

Siz isim fanatikliği yapmaktan başka bir bk bilmiyorsunuz.

Şampiyonluklarda ufacık katkısı olduğunu düşünmüyorum.Unutma o küfür ettiğiniz ve benimde nefret ettiğim Adnan Polat dönemindede Şampiyon olundu.Ondan sonra gördük neler olduğunu.O zamanda zamanında küfür ettiğinizz adama ilk önce tapıyordunuz.Başkanlarla,futbolcularla şu Galatasarayı bir tutmaaktan bir türlü vazgeçemediniz.Bu arma her zaman şampiyon olur.Bunu kafanıza sokun.

Niye utanacakmışım.Klüpte her türlü fiyaskoya,her türlü beceriksizliğe imzza atanlar utanmayac,şu klübün haklarını korumaktan aciz adamlar utanmayacak ben Nani geldiği için utanacakmışım öyle mi...

O kadar borcu nasıl bitirdi anlat bakayım.Ünal Aysal olmasaydı bu klüp batardı değil mi,Galatasaray falan olmazdı değil mi ortalıkta.

Sadece çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Bir Selçuk Melo hamlesi bu takımı şampiyon yapmaya yetti.Selçuğude karşı taraf şike sürecine girmese alamazdık.O kadar net söylüyorum.

Daha yazacak o kadar şey varki ama anlatsan ne olacak...

Adnan Polatla Ünal Aysalı bir mi tutuyorsun ? Bu arma her zaman şampiyon olur öylemi ? O yüzden mi 3 sene önce 8.ciydik ? Selçuk-Melo hamlesi bi başarı değil midir ? Bu arada selçuk 3 temmuzdan önce attı imzayı 3 temmuzu karıştırma bu olaya tamam mı ?

Olacak olan bu zaten Fazla para saçmayada gerek yok ama millet çok aceleci :D

Melo en az 5.5 Milyon Euro, Chedjou 6.3 Milyon Euro, Carlinhos 4.4 Milyon Eur, Frei 2.5 Milyon Euro, Umut Bulut 2.5-3 Milyon Euro, Erman beleş, süpriz bilinmiyor, harcanan tahmini 21 Milyon Euro.Hiçte az değil hani.

Serdar tasci fenerld gorusmek icin istanbula gelmis bu adama niye teklif yapmiyoruz yonetim ne yapmaya calisiyor anlamak zor

Tascinin adi fb le gecince hemen ahmet cakar efendi öve öve bitiremedi.ayrica tasciyi ben cok isterdim

Ahmet Cakar: Serdar Stuttgart'da en az 1 Milyon € aliyor...

....Adam Stuttgart'da 3 Mio € aliyor yillik ya...:o:rolleyes:

taz9sil9.png

hadi bakalim,kimmis acaba... bence MIKEL.

Cakar: almanya 3 tane dünya yildizi türk oyuncu cikardi.mesut,ilkay ve serdar :D serdar ne la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt