Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Bir de şöyle bir şey var Fluminense 433 oynuyor. Bayağı ofansif bir kadro Carlinhos ofansa çıktığında orta sahadan başka birisi kademesine giriyor. Bize gelirse taktik gereği bu kadar ofansada çıkmayabilir.

Bu arada Fluminense ofansif anlamda zorlanıyor. Milli takımda bulunan Fred ve Shakthar'a transfer olan W. Nem'in eksikliği hissediliyor. Deco uzun zamandır doping cezalısı.

Cevap: Transfer Nöbeti

O değil de abi, başkan bugün bütün hayallerimizi suya düşürdü. Nani konusunda yaptığı açıklama hüsrana uğrattı beni. Kafasında ne planlıyor acaba. Biz ilgilenmiyoruz deyip de Feneri işin içine çekip sonra almayı mı düşünüyor.
melih o konusmadan benim anladigim suydu,biz oncelikli mevki transferlerimizi ilk once yapmak istiyoruz,onlardan sonra nani olabilir,hatta hersey olabilir ama su an birsey yok dedi.naniyi alsak nasil oynatacaz kardesim,kimi kesip kim tirubune gidecek,bende cok isterim gelmesini o ayri mevzu

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bir de şöyle bir şey var Fluminense 433 oynuyor. Bayağı ofansif bir kadro Carlinhos ofansa çıktığında orta sahadan başka birisi kademesine giriyor. Bize gelirse taktik gereği bu kadar ofansada çıkmayabilir.

Bu arada Fluminense ofansif anlamda zorlanıyor. Milli takımda bulunan Fred ve Shakthar'a transfer olan W. Nem'in eksikliği hissediliyor. Deco uzun zamandır doping cezalısı.

Deco'yu unut aga, o adam öldü bi daha oynayamaz Milli takımda felan

O değil de abi, başkan bugün bütün hayallerimizi suya düşürdü. Nani konusunda yaptığı açıklama hüsrana uğrattı beni. Kafasında ne planlıyor acaba. Biz ilgilenmiyoruz deyip de Feneri işin içine çekip sonra almayı mı düşünüyor.

başkanın gönlünde yatan Q7

karizmatik oyuncu deyip duruyor, terim olmasa 40 kere getirmişti Q7 yi

arkadas yine soyluyorum bizim alt yapi ne ise yarar,genc cocuklarin saglikli yasam icin spor yama merkezimi orasi

Yabancı sınırı kalkmaz ama ola ki kalktı diyelim, Dany bile semihi keser. Semih rotasyon oyuncusu. Daha fazlası değil. Yeteneği olmayan fakat yüreğiyle oynayan oyuncu desem doğru olur sanırım. Sizin görüşünüz farklı olabilir saygım sonsuz.

Duyum yada gelişme varmı beyler spor programlarında dönen isimler hala aynımı

Re: Transfer Nöbeti

Bu adam 26 yaşında ve brezilyadan dışarı çıkmamış bu yaşına kadar. Şampiyonlar liginde oynayacak bir takımın Sol beki Kendini ispatlamış bir oyuncu olmalı. Carlinhos uygun bir oyuncu değil. Tabi bana göre.

Yav belki sonradan patlama yapmıştır olamaz mı. Jo mesela 26 yaşından sonra tekrar Brezilya milli takımına çağrıldı. Bunun gibi bir sürü örnek var. Carlinhos 19-20 yaşındayken milli takıma çağrılmış o zamanlar forma giymemiş, sonrasında 2012 Kasım ayında Brezilya Milli takımına layık görülmüş ve tekrar çağrılmış yıllar sonra.

Amrabat bence şans bulamayan iyi bir oyuncu

Bence bu işin şansla falan alakası yok bazı katkıları elbette olmuştur ama fırsat geldiğinde bunu iyi kullanamadı.

Fiziği iyi olabilir ama çok fazla mental sorunu olduğu açıkça görüldü bu büyük tepkinin sebebi de bu.Ayrıca bonservisininde altında ezildi.

Neyse konumuz bu değil orada ki örnek hocanın bazı oyunculara gereğinden fazla önem verip transferi için ısrarcı olması.

melih o konusmadan benim anladigim suydu,biz oncelikli mevki transferlerimizi ilk once yapmak istiyoruz,onlardan sonra nani olabilir,hatta hersey olabilir ama su an birsey yok dedi.naniyi alsak nasil oynatacaz kardesim,kimi kesip kim tirubune gidecek,bende cok isterim gelmesini o ayri mevzu

Mevki transferi mi kaldı abi. Bir sol bek kaldı işte. Kanatsız bir takım izlemek istemiyorum ben açıkçası. En azından Nani bir kanadımızı aktif hale getirebilir. Kimin kesileceği senin veya benim sorunumuz değil. Teknik kadro karar versin.

Yabancı sınırı kalkmaz ama ola ki kalktı diyelim, Dany bile semihi keser. Semih rotasyon oyuncusu. Daha fazlası değil. Yeteneği olmayan fakat yüreğiyle oynayan oyuncu desem doğru olur sanırım. Sizin görüşünüz farklı olabilir saygım sonsuz.

Semih'in Dany'e göre bir kaç eksikleri var, evet. Fakat bu eksikler kapanamayacak eksikler değil. Semih'in oyun anlayışı Dany'nin tüm kalitelerini çöpe götürür.

ilk 45 dakikada izlediğim karlinyos, dany'nin sol bek versiyonu gibi geldi bana. kendi mevkisini bırakıp, 2 stoper olmasına rağmen gereksiz şekilde rakibe daldı ve arkada boşluk bıraktı. ayrıca defans namına bir şey yapmıyor ama bu lige de bağlanabilir. bence bu riskine gireceğimize kendini ispatlamış bir bek almak daha mantıklı olabilir..

Yav belki sonradan patlama yapmıştır olamaz mı. Jo mesela 26 yaşından sonra tekrar Brezilya milli takımına çağrıldı. Bunun gibi bir sürü örnek var. Carlinhos 19-20 yaşındayken milli takıma çağrılmış o zamanlar forma giymemiş, sonrasında 2012 Kasım ayında Brezilya Milli takımına layık görülmüş ve tekrar çağrılmış yıllar sonra.

Tamam reis inşallah senin dediğin gibi olur patlar adam. Elimizde değil. sahada patlar.

ilk 45 dakikada izlediğim karlinyos, dany'nin sol bek versiyonu gibi geldi bana. kendi mevkisini bırakıp, 2 stoper olmasına rağmen gereksiz şekilde rakibe daldı ve arkada boşluk bıraktı. ayrıca defans namına bir şey yapmıyor ama bu lige de bağlanabilir. bence bu riskine gireceğimize kendini ispatlamış bir bek almak daha mantıklı olabilir..

Dani Alves terk

Çok ciddi kademe hataları var bunu gören bir kişi daha...

Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.

lig tv deki yorumcu carlinhos transferinin neden uzadığını açıkladı

ilk istediğimizde lig, 2. sefer libertadores kupası devam ediyormuş. Şu an ise Carlinhos un geçen yıldan kalan alacakları olduğundan uzamış.Ayrıca haftaya 3 haftalık ara veriliyormuş lige.O dönem transfer olur gibisinden konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt