Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhosun neyini tartışıyorsunuz anlamıyorum Sabrinin sol bek versiyonu işte

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben illa Carlinhos alınsın demiyorum yanlış anlamayın. Tabi çok daha iyi sol bekler mevcut ama bunların maliyetleri çok daha fazla. Belki yönetim sol bek için finansal açıdan riske girmek istemiyor. Carlinhos'un defansif anlamda iyi olduğunu hiç bir zaman söylemedim. Mesela Eboue'de iyi değil ama idare ediyor ve ofansif anlamda katkı sağlıyor.

Bende seni hedef alarak konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın.

Ben sadece bir bölgede eğer yabancı hakkı kullanacaksak bu oyuncu 1.sınıf veya a-b arası bir kalite olmalı diyorum.

Böyle oyunculara para harcamak daha büyük risk zaten geçmişte bunun birçok hatasını yaptık.

Hatırlıyalım hoca ilk geldiğinde istediği oyuncular kendini ispatlamış ve genelde a kalite yabancılardı.Bunun meyvesini de 2 sezondur yiyiyoruz.

Carlinhos'a harçadığımız paraya daha iyilerini alabiliriz benim demek istediğim bu sadece.

hataları görünmeyecek cinsten değildi. tabi ben o yorumu ilk 45 dakika için söyledim. daha öncede izlemedim elemanı. eğer bu şekilde oynuyorsa bize yararı fazla dokunmaz.(defansif anlamda)

Ben videolardan ve 2 maç 90 dakika izlediğim kadarıyla bunu çok kez yapıyor.

Bize katkı sağlamaz daha iyisi lazım çünkü yabancı sınırı var.Madem yabancı oynatıyoruz biraz kaliteli olmalı en az Eboue kadar.

Re: Transfer Nöbeti

Gördünüz mü Carlinhos ne yaptı topu rakibinden çaldı sonrasında nefis ara pas ama takım arkadaşı topu kontrol edemedi.Topu ceza yayının üzerinde kontrol edebilse kaleci ile karşı karşıya kalacaktı.

Serdar Tasci 5 Mio Serbest kalma maddesi var.

Alin sunu,Serdar Azz,Aykut Demir 100 kat daha iyi ve daha ucuz

chedjou'yu da kadroya almamış tribünde otursun diye 6 milyon verdik herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt