Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

steven_zuber.jpg

Giovani+Dos+Santos+France+v+Mexico+Group+2010+N_Cy4hzd6xjx.jpg

632.jpg

Bence Jeml'i alıp bundan sonraki yerli transferlerini hani alternatif olarak yapılacaklar , A2 'Ye falan takviye diye U20'de keşfedilen oyuncuları toplamak lazım....

Uslubun çok dandik

Arkadasım forumda bile sansur uygulanıorken taraftarın gaza gelmemesi icin bisiler saklanıorken ben burda size hep sansursuz oldum..

onceki mesajlarıma bak sana bi ornek veriyim

demistimki

cimbomlu bir kesim lig fiksturunu beklıor neden biliormusun

son iki senedir fiksturde son macımız yada sondan ikinci macımız kadıkoyde...neden acaba hic dusundunmu

demistimki bunu bekleyen kesimler var ortalık karısır bu seneki fiksturdede son macımız kadıkoyde olursa ...sana en bsit ornegini verdim....

ama dedigim gibi gercekleri konustukca burda baltalanan ben oluyorum.....

bana deil sizden bisileri saklayanlara kızın siz

Forumde herkez kendi halinde herkez bulmuş kendine tartışacak birini ben yalnız kaldım lan :D

BMV5NedCIAIG8aQ.jpg

OKAY YOKUŞLU
: Muhtemelen U20 performansına bakıp ondan sonra alırız...Ama fiyatı yükselir taliplisi çoğalır....Fiziği iyiymiş.

bu senede son iki macımızdan biri kadıkoyde olursa siz samatayı izleyin..gezi parkı yanında halt etmis olacak

fiksturu bekleyin....

GERCEKLER ACITIR..USTUNE BASA BASA DİYORUM

Şansızdı. Şansızlığı Keita nın varlığıydı çünkü sol ayaklı sağ açıktı. Bizde ise forvet sol açık ve forvet arkası oynadı. 4-3-3 solda Stoch sağda Dos Santos tatlı bir takım olabilirdi

Şöyle bir maç oynadı ki hala unutamam....Yani bir oyuncu bir takımı nasıl perişan eder verebileceğim en bariz örneklerden biri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt