Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih terim'i hicbir teknik direktör ile kiyaslayamazsiniz. kulübü icin herseyi yapan bir hocadir fatih terim, transfer konusunda daha ucuzunu alalim diyen bir adamdir, ve bana göre abartilan jose mourinho'dan iyi teknik direktördür. fatih hoca'yi daha fazla anlatamam, ELI ÖPÜLECEK ADAMDIR
ya bi git kardesim mourinhodan iyiymis.terimi severiz cok seyler kazandirdi ama mourinhodan iyidir ne demek,birza objektif olun yaw

Alpay a selamlar :)

fatih terim iyi ama mourinho dan iyi olamaz

neyse bosverelim hocalari da transfer yokmu?

fatih terim'i hicbir teknik direktör ile kiyaslayamazsiniz. kulübü icin herseyi yapan bir hocadir fatih terim, transfer konusunda daha ucuzunu alalim diyen bir adamdir, ve bana göre abartilan jose mourinho'dan iyi teknik direktördür. fatih hoca'yi daha fazla anlatamam, ELI ÖPÜLECEK ADAMDIR

Bu kafa bi harika dostum.

Az objektif olun yahu.

koyulaştırdığım yer hariç saçma. hatta morinho'dan iyi dediğin yerde kahkaha attım. :asd:

hocamı bende severim ama morinho'dan falan iyi değil hacı. abartmamak lazım.

Çocuk bana göre diyor, onun düşüncesini aşağılamak yerine saygı göstersen?
iyide deminki adama siz saygi duydunuzmu, alpaymiydi neydi,tatmam onun bir cok gorusu sacmaydi ama f.terim luceden iyi degil dedi tepesine bindiler,oda onun gorusuydu.bazen bazi gorusler cok sacma olunca yazmadan edilmiyomus demekki

iyide deminki adama siz saygi duydunuzmu, alpaymiydi neydi,tatmam onun bir cok gorusu sacmaydi ama f.terim luceden iyi degil dedi tepesine bindiler,oda onun gorusuydu.bazen bazi gorusler cok sacma olunca yazmadan edilmiyomus demekki

Ben onun hakkında bir şey yazmadım

tekrar ediyorum seçime kadar birşey olmazz boşa nöbet tutmayın arkadaşlar :)

Ben Mourinho'nun TD lugunu sevmiyorum..

Güzel futbol oynattirmiyor elindeki imkanlara bakarak..

Fatih Terim iyidir, Mourinho iyidir bisey diyemem ama Mourinho'yuda fazla abartmayin..

Porto'da basariliydi katiliyorum ama ondan sonrasi sirf Mourinhonun basarisi diyemem..

Isinize geldimi TD katkisi 15% dersiniz isinize gelmedimi Mourinho = god dersiniz, olmuyor beyler..

SPORX ÖZEL | FLAŞ! Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Kerim Frei'ın transferi için Londra'da pazarlık masasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt