Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TD karsilastirmasina gerek yok. Mourinho tabiki cok büyük bir TD, bunu tartismak zaten sacma. Ama Fatih Terim´i tartismak da bir o kadar sacma.

Mourinho Türkiye Milli Takimi ile yari final oynasaydi, heykelini dikerlerdi Türkiye´de, Avrupa´da da Mourinho´nun ne kadar imkansiz birsey basardigindan bahsederlerdi.

Fatih Terim bu basarilari Türk takimlari ve oyuncularla yakaladi. Real Madrid, Chelsea ile yakalamadi. Bu da takdir edilmeli. Cünkü bana göre cok daha zor, hatta imkansiz.

Digerleri cuvallayinca "Türk futbolu bitmis yua" derler, Terim basarinca "Niye final oynamadi o zaman" derler. Böyledir.

Ama basarinin nedeni Türk futbolunun gelisimi degil, Terim´in katkisidir. Bunu hala anlamayan, anlamamazliktan gelen bircok insan var. Icimizde de var.

Türkiye´de gelisen hicbirsey yoktur, sadece Fatih Terim gercegi vardir. Aksini düsünenler Türk futbol tarihini arastirsin.

Türkiye'de bir gercek varsa o da GALATASARAY gercegidir. Fatih Terim gercegi degil. GALATASARAY, Fatih Terim stajyerken Avrupa'da yari final oynadi.

turkiyede gelisen sadece Galatasaraydir,terimden oncede 89 yilinda simdiki s.ligi olan s.kulupler kupasinda yari final oynadik,92-93 yilinda ilk kez s.ligine katilirken terim yoktu.f.terim bir gelenegin devamidir,basarili bir t.direktordur ama avrupa aliskanligimiz f.terimle falan gelen veya baslayan birsey degil.terimin turk futboluna katkilari tartisilmaz bir gercek,mourinhoda gokten zembille dumedi buyuk takimlarin basina,adam portoda s.ligini kazandida gitti

cok güzel yazmissin

Tabi hagi faktörü unutulmaz,bilmeyenlere hatirlatirim 96 senesinin ilk maclarini hagi sayesinde zorlanarakda olsa almistik:yenieek:o maclari hagi cevirmeseydi fatih hocanin akibeti böyle olmazdi.

turkiyede gelisen sadece Galatasaraydir,terimden oncede 89 yilinda simdiki s.ligi olan s.kulupler kupasinda yari final oynadik,92-93 yilinda ilk kez s.ligine katilirken terim yoktu.f.terim bir gelenegin devamidir,basarili bir t.direktordur ama avrupa aliskanligimiz f.terimle falan gelen veya baslayan birsey degil.terimin turk futboluna katkilari tartisilmaz bir gercek,mourinhoda gokten zembille dumedi buyuk takimlarin basina,adam portoda s.ligini kazandida gitti

Terim - Mourinho kiyaslamasi yapmadim zaten. Bana göre dünyanin en iyisidir. Herzaman.

Ben diyorum ki, Terim´in oldugu yerde basarisizlik yoktur. 1-2 istisna disinda. Mourinho da Real Madrid ve Chelsea ile 2 kere basarisiz olmustur. Son seneleri.

Ayrica Porto Mozambik takimi degil. Avrupa´nin sayili büyük kulüplerinden biridir.

Bir takım teknik direktör olmadan transfer yapıyorsa sistem falan hak getire, Azizin tek hedefi var onu da herkes biliyor.

Cardozo'yla da anlaşmışlar..

Mourinho ile F.Terim kiyaslanabilecek durumda degil kusura bakmayin

cok güzel yazmissin

Tabi hagi faktörü unutulmaz,bilmeyenlere hatirlatirim 96 senesinin ilk maclarini hagi sayesinde zorlanarakda olsa almistik:yenieek:o maclari hagi cevirmeseydi fatih hocanin akibeti böyle olmazdi.

Yahu Mourinho kimle basarili oluyor o zaman? Hasan Abdulmecit ile mi CL kupasi kaldiriyor? Bu mantiktan nefret ediyorum.

Yok Hagi vardi, yok Hakan Sükür vardi. Olacak tabi. Basarili olmak icin Hagi de olacak, Hakan da olacak, Drogba da olacak. Ne saniyorsunuz siz?

Porto´da Deco, Carvalho gibi adamlar vardi. Chelsea´de Drogba vardi, Lampard vardi, Terry vardi. Real´de Ronaldo vardi, Özil vardi, Ramos vardi.

Hagi olmasaydi öyle olmazdi vs. Bu nasil mantik kardesim ya?

o mantıklan bakarsan Mourinho sidikliyken Real Madrid 9 cl kazandı :o

tumblr_mnpp6nFJww1s85swvo6_250.gif

Şu seçimler bitsede önümüzü görebilsek.Bence seçimler bitmeden transfer falan yapmaz bizimkiler.Yapsada açıklamazlar.

Terim - Mourinho kiyaslamasi yapmadim zaten. Bana göre dünyanin en iyisidir. Herzaman.

Ben diyorum ki, Terim´in oldugu yerde basarisizlik yoktur. 1-2 istisna disinda. Mourinho da Real Madrid ve Chelsea ile 2 kere basarisiz olmustur. Son seneleri.

Ayrica Porto Mozambik takimi degil. Avrupa´nin sayili büyük kulüplerinden biridir.
tamam guzel diyosunda porto kac kec s.ligini kazanmis?mourinho haricinde.bende diyorumkiterim motivasyon ustasidir ama teknik bilgi yonunden takintilari ve egolari cok siskin oldugundan kendini cok fazla gelistiremedi.kotu t.direktordur demiyorum zaten

Namibya'nın İsveçli teknik direktörü Roger Palmgren, kendi ve ailesine gelen şiddetli ölüm tehditleri üzerine görevinden istifa etti.

Sporx

tamam guzel diyosunda porto kac kec s.ligini kazanmis?mourinho haricinde.bende diyorumkiterim motivasyon ustasidir ama teknik bilgi yonunden takintilari ve egolari cok siskin oldugundan kendini cok fazla gelistiremedi.kotu t.direktordur demiyorum zaten

Öyle basit degil futbol. Hicbir Türk takimi sadece motivasyonla basarili olamaz. Bu mümkün degildir cünkü eksiklerimiz cok fazla.

Fatih Terim´in teknik taktik bilgisinin zayif oldugunu kesinlikle düsünmüyorum. Böyle bir dünya yok

fatih terimide tartıştınız ya ne diyim size bilemedim yani söyleyecek söz bulamadım ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin

Yahu Mourinho kimle basarili oluyor o zaman? Hasan Abdulmecit ile mi CL kupasi kaldiriyor? Bu mantiktan nefret ediyorum.

Yok Hagi vardi, yok Hakan Sükür vardi. Olacak tabi. Basarili olmak icin Hagi de olacak, Hakan da olacak, Drogba da olacak. Ne saniyorsunuz siz?

Porto´da Deco, Carvalho gibi adamlar vardi. Chelsea´de Drogba vardi, Lampard vardi, Terry vardi. Real´de Ronaldo vardi, Özil vardi, Ramos vardi.

Hagi olmasaydi öyle olmazdi vs. Bu nasil mantik kardesim ya?

yavas ol kardes

Ben türkiye gercegini yazdim,mou fatih hoca kiyasina girmedim

Benim demek istedigim ,fatih hoca sistemini kurana kadar ,haginin biresyel cbalari sayesinde o zor baslngic dönemini atlatti.

Birde Faruk baskan 4-0 fener maglubiyeti sonrasi fatih hocanin arkasinda durmasa ,bügün hoca 20inci takimini calistiriyor olurdu.ben türkiye gercegini anlatmaya callisiyorum,baska bir derdim Yok

fatih terimide tartıştınız ya ne diyim size bilemedim yani söyleyecek söz bulamadım ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin

Peygambermiki Allah Islah etsin diyorsun?

Fatih Terim elestirilebilir ama saçma sapan verilerle gelip Terim kötü demek saçmadir..

Benim bi abim var Safak Alfak diye mesela, o çok sever Fatih Terimi.. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt