Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Cevap: Transfer Nöbeti
sporx resmen salliyor ya...
sporx resmen salliyor ya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mourinho mükemmel bir taktisyendir. Ona göre doğru planlar altında her şey mümkündür. Rakiplerinin çoğunu gider tribünden izler. Notlar alır. Buna göre taktik belirler ve takımını sahaya çıkarır. Fatih terim başarılı bir teknik direktör ve orta sınıf bir taktisyendir. Kendisine göre rakibin ne oynadığından çok kendisinin ne oynayacağı önemlidir. Asla rakibe göre taktik-sistem-şablon yapmaz. Kafasında 3 tane sabit görüş vardır. 10 yıldır var olan şeylerdir. 1-) rakip kim olursa olsun kendi oyununu kabullendir. 2-) sahanın her yerinde full pres. 3-) 4-4-2. üçüncü seçenekten çok nadir vazgeçtiği dönemler olmuştur.
Onun taktisyenligini yiyeyim ben..
Ronaldo olmasa görürdüm Real'de onu ben..
Tüm takim adamin omzuna binmis gidiyor..
+ Oyununu kabullendirir demissin..
Barcelona'ya nasil ezim ezim ezildigini unuttun herhalde, hele o Pepe denen adami DMC olarak oynatti bi ara tam bi facia..
Arbeloa,Hamit sag bek..
Casillas yedek, boyle tripleri Fatih hoca yapsa adami asarsiniz burda, hele siz sayin Sönmez..![]()
Arkadaşlar sizleri anlayabiliyorum bana kuş gözüyle bakabilirsiniz ancak zorunuza gitmesin ama fatih hocayi çok seven birisi olarak öyle yazdim bana kuş demeye devam edebilirsiniz alinmam çünkü değilim![]()
Transfer konusunda bazi elestirilere katilirim, bende elestiriyorum bazen cünkü. Ama bir o kadar da dogru secimleri oldu acikcasi.
Melo, Eboue, Ujfalusi, Selcuk, Burak vs. Hatta Dany bile CL seviyesinde gayet iyi isler yapti bana göre.
Bazen vizyonu daha genis olmali diyorum bende. Yildiz oyunculardan korkmamali, ben hallederim dememeli.
Ama görüyoruz iste, yönetim de bazen transfere tas kouyuyor. "Nani´ye 7 Milyon´dan fazla vermem" ne demek ya
"Shaqiri normalde 4 Milyon Euro´luk futbolcu" dediklerini de duyduk gecen seneIrarla istemisti Terim Shaqiri´yi
her yeri taktisyen olsa kaç yazar elimizden zor kurtuldular dortmundan o kadroyla 4 yediler barçadanda 6 yemişti heralde o taktik dehasi![]()
Frei,Karacan,Carli,Melo,Chedjou transfer kapatilabilir..