Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bülent Tulun'dan baska transfer yapacak yönetici yokmu koskoca Galatasaray'da??

Alternatif transferlerin hepsini bitirsek ne güzel olur iki haftada, hersey fedarkarlik yapmakla olmuyor. Biraz elimizi cebimize atmaliyiz.

Not: Cardozo'yu almislar, teknik direktörle birlikte aciklayacaklar bu hafta. Bu hafta transfer yapmazsak yönetime yüklenmeyin rakip yüzünden.

Herzamanki gibi agir hareket ediyoruz.

Arkadaşlar sizleri anlayabiliyorum bana kuş gözüyle bakabilirsiniz ancak zorunuza gitmesin ama fatih hocayi çok seven birisi olarak öyle yazdim bana kuş demeye devam edebilirsiniz alinmam çünkü değilim :)

mourinho mükemmel bir taktisyendir. Ona göre doğru planlar altında her şey mümkündür. Rakiplerinin çoğunu gider tribünden izler. Notlar alır. Buna göre taktik belirler ve takımını sahaya çıkarır. Fatih terim başarılı bir teknik direktör ve orta sınıf bir taktisyendir. Kendisine göre rakibin ne oynadığından çok kendisinin ne oynayacağı önemlidir. Asla rakibe göre taktik-sistem-şablon yapmaz. Kafasında 3 tane sabit görüş vardır. 10 yıldır var olan şeylerdir. 1-) rakip kim olursa olsun kendi oyununu kabullendir. 2-) sahanın her yerinde full pres. 3-) 4-4-2. üçüncü seçenekten çok nadir vazgeçtiği dönemler olmuştur.

her yeri taktisyen olsa kaç yazar elimizden zor kurtuldular dortmundan o kadroyla 4 yediler barçadanda 6 yemişti heralde o taktik dehasi:)

Onun taktisyenligini yiyeyim ben..

Ronaldo olmasa görürdüm Real'de onu ben..

Tüm takim adamin omzuna binmis gidiyor..

+ Oyununu kabullendirir demissin..

Barcelona'ya nasil ezim ezim ezildigini unuttun herhalde, hele o Pepe denen adami DMC olarak oynatti bi ara tam bi facia..

Arbeloa,Hamit sag bek..

Casillas yedek, boyle tripleri Fatih hoca yapsa adami asarsiniz burda, hele siz sayin Sönmez.. :asd:

Oyununu kabullendir bölümünü Fatih Terim için söylemiştim Mourinho için değil. Ronaldo mevzusuna gelince. Babasının hayrına değil, 10 milyon Euro para alıyor Realden. Onun alınma sebebi senin söylediklerindir zaten. Casillasın yedek bırakılması da bence doğru bir karardı. Bu adam Barcelonanın en baba döneminde Şampiyon olmadı mı? Oldu. Bu sene en berbat dönemiydi Realin. (Ligde) Barcelona ile kaç kez karşılaştılar kaç galibiyet aldı? Mourinho tartışmaya açık bir taktisyen değildir.

Transferle ilgili NTV Spor'a konuşan Kerim Frei'in babası Murat Frei, genç oyuncunun Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler aldığını ifade ederken, oğlunun Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Arkadaşlar sizleri anlayabiliyorum bana kuş gözüyle bakabilirsiniz ancak zorunuza gitmesin ama fatih hocayi çok seven birisi olarak öyle yazdim bana kuş demeye devam edebilirsiniz alinmam çünkü değilim :)

duyarlılığından dolayı seni kutlarım renkdaş ayrıca nani konusuna gelirsek fatih hoca ısrarcı olsa bence nani'ye 10 da verilirdi.ama hoca mali durumları yöneticilerden çok düşünüyor

je mkaracan asla 3 milyon etmez

Transfer konusunda bazi elestirilere katilirim, bende elestiriyorum bazen cünkü. Ama bir o kadar da dogru secimleri oldu acikcasi.

Melo, Eboue, Ujfalusi, Selcuk, Burak vs. Hatta Dany bile CL seviyesinde gayet iyi isler yapti bana göre.

Bazen vizyonu daha genis olmali diyorum bende. Yildiz oyunculardan korkmamali, ben hallederim dememeli.

Ama görüyoruz iste, yönetim de bazen transfere tas kouyuyor. "Nani´ye 7 Milyon´dan fazla vermem" ne demek ya :)

"Shaqiri normalde 4 Milyon Euro´luk futbolcu" dediklerini de duyduk gecen sene :) Irarla istemisti Terim Shaqiri´yi

ha bu arada avatarinda fatih hoca varmis,yeni gördüm:D

Bu müslüm gürsese kötü sarkici diyen olsa,bende senin gibi korurum kardesim.

Sonradan uyandim ama olsun sevdigini ve bildiklerinden vazgecme.

JEM KARACAN'A 3 MİLYON EURO!

Öte yandan sarı-kırmızılıların Reading'te forma giyen milli oyuncu Jem Karacan ile ilgili çalışmalarına da devam ediyor. Başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, İngiltere'de Jem Karacan ile masaya oturdu. Genç oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediği, kulübüyle de 3 milyon euro karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. :ayatollah::ayatollah:

"OĞLUM G.SARAY'DA FORMA GİYMEK İSTİYOR"

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

CARLINHOS'A SON TEKLİF!

Galatasaray yaklaşık 1.5 yıldır transfer etmek istediği Carlinhos ile ilgili son teklifini yapmaya hazırlanıyor. Brezilyalı sol bek, kulübü Fluminense'de mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini açıklamıştı. Ancak Teknik Direktör Fatih Terim'in transferinde ısrarcı olduğu 26 yaşındaki oyuncu için Galatasaray son bir teklif yapacak. Bu transfer için kaleci antrenörü Claudıo Taffarel yoğun mesai harcıyor.:b5::b5:

her yeri taktisyen olsa kaç yazar elimizden zor kurtuldular dortmundan o kadroyla 4 yediler barçadanda 6 yemişti heralde o taktik dehasi:)

Kim elimizden zor kurtuldu arkadaş. Ben yanlış maçları mı izledim. Galatasarayın atak oynayacağı bilinen bir şey değilmiydi? Adam bekletti takımını. Basit 3 gol attı turu kaptı. Mesele bundan ibaret.

Bu Carli sadece para için gelir. Öyle anlaşılıyor haberlerden. Bırakın kalsın Brezilyasında.

Ünal Aysal "Artik takimi kusursuzlastirmak ve rahatca mac izlemek istiyoruz" demisti. Bizde bekliyoruz iste. Ona göre transfer yapin.

Konusulan isimler bu aciklamaya pek uymuyor da cünkü.

Şu Carlinhos'tan Allah rızası için vazgeçin.Bu ne yahu 2 sezondur ha geldi,ha gelecek. :SS: Yaşı olmuş 26.Ömr-ü hayatında bir kez olsun Brezilya dışına çıkmamış,izlediğimiz kadarıyla Riera'dan da aman aman bir üstünlüğü yok buna rağmen kendini ağırdan satıyor.İfrit oldum resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt