Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fener andre santosu 26 yasında nerdeyse 9 m €ya almıştı

ve oda brezilyadan dısarı cıkmamıtı hatırlatılır !

andre santos premier lig'de nal toplayan, fener'in malum sikeli sezonlarinda is yapan oyuncusuydu, suanda brezilya'ya dönmüstür kulüp bulamadigi icin.

Bizde Arda´yi birakmak istemiyorduk ama is oyuncuda bitiyor. Avrupalilar oyuncularini zorla tutmuyor. Bence zor degil bu transfer.

3-4 Milyon´a kesinlikle aliriz ama bizimkiler 1 Milyon´a almaya calisiyor sanirim.

Frei'ın babası da demiş "Oğlum Galatasaray'ı istiyor" diye.

Kesin dediğin gibidir, bu yaşta çocuğa 3-4 verilir mi der bizimkiler.

Bizde Arda´yi birakmak istemiyorduk ama is oyuncuda bitiyor. Avrupalilar oyuncularini zorla tutmuyor. Bence zor degil bu transfer.

3-4 Milyon´a kesinlikle aliriz ama bizimkiler 1 Milyon´a almaya calisiyor sanirim.

Konu o degil Onur. Oyuncu isterse tabi Fulham satmak zorunda kalir. Ama Fulham kolay kolay veremek istemedigini her firsatta söyledi. Yani 4-5-6 milyon cekerler. Bizim kulüp iste bu rakamlara nasil bakar? Sorun bu konuda cikabilir iste. (Sende söylemissin zaten dogru okuyamamisim)

andre santos premier lig'de nal toplayan, fener'in malum sikeli sezonlarinda is yapan oyuncusuydu, suanda brezilya'ya dönmüstür kulüp bulamadigi icin.

geldiginde bizim ligde hayvani fark yarattı. demek istedigi bu canm.

adamlardaki vizyona bak ya,kime karsi oynadisalar o takmdan topcu aliyorlar.yuuuuuuuuh

Cardozo cok vizyonsuz adam cikti. Benfica-Fener'de oynayip kariyerini bitirecek böyle bir golcü. Mutlaka premier lig'de falan oynamasi gerekirdi. Benfica ile eledigi takima, daha dandik bir takima gidiyor.

Transfer Nöbeti

Yahu bu carlinhos gelmek istemiyorum diye bas bas bağırıyor biz hala bu adamın peşinde koşuyoruz dünyada başka sol bek mi kalmadı gidin alın Avrupa'dan birini işini garantiye al 2-3 yıldan beri sol bek sıkıntısı çekiyoruz yönetim hala kumar oynuyor bu adamın Brezilya dışında neyapacağıda meçhul ama biz taktıkmı takıyoruz birine bence Fatih hocanın teknik direktörlüğü nü değilde bu takıntılarını eleştirin

Sent from my iPad using Tapatalk

uefa dokundurmuş kuşlara :D. resmi bişeyse fb bjk transferde sıkıntı yaşar :asd:

Jem yedek icin düsünülüyordur sanirim? baska orta saha ile adimiz gecmiyor melo harici, insallah bunla kapatmayi düsünmüyorlardir. bu sorumluluk fazla bu cocuga.

Tahir Kum´un sitesi bu konularda pek yalan haber yapmaz acikcasi. TFF´den bilgi sizmistir ona. Umarim resmi aciklama da bugün yapilir sike konusunda

Cardozo cok vizyonsuz adam cikti. Benfica-Fener'de oynayip kariyerini bitirecek böyle bir golcü. Mutlaka premier lig'de falan oynamasi gerekirdi. Benfica ile eledigi takima, daha dandik bir takima gidiyor.

vallah öyle murat

bize beter olsunlar demek düser:)cardozoda sampiyonlar ligi görmeden ayrilir artik fenérden:yenieek:

Jem yedek icin düsünülüyordur sanirim? baska orta saha ile adimiz gecmiyor melo harici, insallah bunla kapatmayi düsünmüyorlardir. bu sorumluluk fazla bu cocuga.

Reading'den, CL'de en az çeyrek finale oynayan takımın 11'ine gelecek değil.

Öyle bir düşünce yoktur.

yani modum sen diyosunki fenerdeyken bala böte oynadı ?

hocam santos'un arsenal'deki halini gördüm adamin rahat 10 kilo fazlasi var. quaresma transferi ile es deger olur, yani les transfer olur. kac yildir sol bek sol bek diyoruz oraya artik ciddi takviye yapilmali

u20 dunya sampiyonasi ne zaman basliyor?

hocam santos'un arsenal'deki halini gördüm adamin rahat 10 kilo fazlasi var. quaresma transferi ile es deger olur, yani les transfer olur. kac yildir sol bek sol bek diyoruz oraya artik ciddi takviye yapilmali

abi ben andre santos la carlinhosu kıyasladım yanlıs anladın

andre santos bana göre şuan leş yani tribünde bile oturmaz göbekten dolayı :D

Transfer Nöbeti

Fatih hoca Burak a alıştırdığı gibi kazımada presi defans yapmayı alıştırırsa sağ kanatta büyük bir sıkıntıyı aşmış oluruz

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt