Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kazim beğenilmiyor ama Galatasaray da oynadığı 36 maçta 7gol 10 asist ile oynamistir. Zekası davranışları sorgulanır elbette. Ancak futbolculuğu tartışılır ise haksızlık olacaktır. Hızlı güçlü uzun teknik sert... Ayrıca turk... Kazımın oyuncu özelliklerini karşılayan kaç turk oyuncu var ki?

Kazim beğenilmiyor ama Galatasaray da oynadığı 36 maçta 7gol 10 asist ile oynamistir. Zekası davranışları sorgulanır elbette. Ancak futbolculuğu tartışılır ise haksızlık olacaktır. Hızlı güçlü uzun teknik sert... Ayrıca turk... Kazımın oyuncu özelliklerini karşılayan kaç turk oyuncu var ki?

4-3-3 için iyi yedek olur Kazım, ama o kadar.

Jem Galatasaray'lı bir arkadaş. Reading'le de bir ortaklığımız var. Onu almak çokta zor olmaz diye düşünüyorum. Fatih Terim'in seveceği tipte bir oyuncu.

++ bizim ligde oyun zekasi olan orta saha bulmak cok zor, premier ligde 20 üzeri maca cikmis iyi kötü bence iyi alternatif olur. 3 milyona süper ligden adam almak yerine 1-2'ye jem'i alirim daha iyi

++ bizim ligde oyun zekasi olan orta saha bulmak cok zor, premier ligde 20 üzeri maca cikmis iyi kötü bence iyi alternatif olur. 3 milyona süper ligden adam almak yerine 1-2'ye jem'i alirim daha iyi

Benim takip ettiğim bi oyuncu. Çok koşan, basan, fizik olarak kuvvetli, teknik aynı zamanda oyun görüşü de hiç fena değil. Sıradan bir oyuncu gözüyle bakmamak lazım Jem'e. Gelirse fark yaratır.

Edit; fark yaratırdan kastım çok çok iyi bir alternatif olur, ilerleyen zamanlarda da ilk 11'i de zorlayabilir.

Re: Transfer Nöbeti

Şöyle bir maç oynadı ki hala unutamam....Yani bir oyuncu bir takımı nasıl perişan eder verebileceğim en bariz örneklerden biri...

Of be ne hücum hattıydı zamanında ama orta sahadan gerisi yoktu maalesef. Dos Santos, Jo, Keita, Arda. YouTube videosu editlenmiş ama.

ben Jem Karacani 19-20 civarlarinda saniyordum

herif 25 yasina girecek.. piyasa degeri 1.000.000 €

21 maca cikmis premier league de 10 kez disari alinsmis

istatistiklere göre kalsin... ama F.T in vardir bir bildigi...amrabat ve yigit gökoglan haric

Benim takip ettiğim bi oyuncu. Çok koşan, basan, fizik olarak kuvvetli, teknik aynı zamanda oyun görüşü de hiç fena değil. Sıradan bir oyuncu gözüyle bakmamak lazım Jem'e. Gelirse fark yaratır.

Edit; fark yaratırdan kastım çok çok iyi bir alternatif olur, ilerleyen zamanlarda da ilk 11'i de zorlayabilir.

Sürekli Melonun yerinde oynatılsa o bölgeye alışır mı ?

Ambrabat kötü oyuncu değil :D
ben Jem Karacani 19-20 civarlarinda saniyordum

herif 25 yasina girecek.. piyasa degeri 1.000.000 €

21 maca cikmis premier league de 10 kez disari alinsmis

istatistiklere göre kalsin... ama F.T in vardir bir bildigi...amrabat ve yigit gökoglan haric

Kayserispordan Okay Yokusluyu keske alsak .. bence salih kadar yetenekli bir futbolcu !

Jem cılız diye saçma saçma yorum yapanlar var.

Rakipi ısıran bir oyuncu, mücadele gücü hayli yüksek. Maşşallahı var.

Tekniği iyi ve boyunun avantajlarınıda kullanabiliyor.

Onu almak büyük bir iş olur bence.

İnşAllah alınırda, izleyince sizde anlarsınız bunu

Jem cılız diye saçma saçma yorum yapanlar var.

Rakipi ısıran bir oyuncu, mücadele gücü hayli yüksek. Maşşallahı var.

Tekniği iyi ve boyunun avantajlarınıda kullanabiliyor.

Onu almak büyük bir iş olur bence.

İnşAllah alınırda, izleyince sizde anlarsınız bunu

kaç yasında bu jem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt