Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

carlinhos biim takim kalitesinde bi futbolcu degil ve gelmemesi de isabet

Carlinhos brezilyadan son 2 senede en iyi defans oyuncusu ödülünü almis birisi. brezilya milli takima kadar yükselmis bir isim. son fluminense sampionlugunda fred ile birlikde en cok katki veren isimdir. kac macini izledin carlinhosun merak etim acikcasi. riera daha iyi o kalsin diyenlerden isen o zaman hiiic cevap vermesende olur .

Ynt: Transfer Nöbeti

barcelona arda turan'ı istiyormuş ama veto yemiş arda ilkay ile birlikte

ard22.jpg

Usenmemis birde bilgisayarda yazmış. Yaz bir kagit parçasına bitsin gitsin yau

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Carlinhos brezilyadan son 2 senede en iyi defans oyuncusu ödülünü almis birisi. brezilya milli takima kadar yükselmis bir isim. son fluminense sampionlugunda fred ile birlikde en cok katki veren isimdir. kac macini izledin carlinhosun merak etim acikcasi. riera daha iyi o kalsin diyenlerden isen o zaman hiiic cevap vermesende olur .
iyide haci adam 2 yildir gelmem diyor.bu kadar pesinden sürünmenin anlami nedir,baslarim onun en iyi defans oyunculuguna falan.sneijder bile 5 gun dusunup karar verdi adam 2 yildir gak guk ediyo.defolsun gitsin

iyide haci adam 2 yildir gelmem diyor.bu kadar pesinden sürünmenin anlami nedir,baslarim onun en iyi defans oyunculuguna falan.sneijder bile 5 gun dusunup karar verdi adam 2 yildir gak guk ediyo.defolsun gitsin

:D carlinhos kendisi sorun etmiyor okadar. ailesi brezilyadan ayrilmak istemiyor. karisini bilmem nesini zorla ikna edemeszin ki. bence ona kalsa hemen atlayip gelirdi.

04-02-felipe-melo.jpg

But you only need the light when it's burning low

Only miss the sun when it starts to snow

Only know you love him when you let him go

Only know you've been high when you're feeling low

Only hate the road when you're missing home

Only know you love him when you let him go

Bugün güzel bir gün :) Fenerbahce disiplin kurulunda, Galatasaray 3-0 yapti. Carlinhos da kimmis :) Hic takamam valla.

:D carlinhos kendisi sorun etmiyor okadar. ailesi brezilyadan ayrilmak istemiyor. karisini bilmem nesini zorla ikna edemeszin ki. bence ona kalsa hemen atlayip gelirdi.
nerden biliyosun sorun etmedigini:asd:hem bu karisi annene nenesi babasi falan transfer olaylarina karisan adamlari oldum olasi sevmem:)

Beyler...simdi Uefa feneri ve bjk diszipline sevk etdiler fln anladim'da... bundan sonra neler oldu

KAP fln..ne dediler ??

birisi 2,3 cümle ile bi özet yaza bilir mi bu konu hakkinda, ve yeni bilgi varsa, bunu da ...

Tesekkürler :ayatollah:

Arkadaşlar Fener iki yıl alırsa bir yılı çektiği için bir yıl gidemeyecek. Bir yılın da ertelenme ihtimali var. Üstelik iki yıl men vermeyebilirler de. O yüzden sevinilecek bir şey yok. 4-5 olmalıydı bence en az.

sneijder.jpg

Whenever you feel like letting go, and you've got your back against the wall, Hold on hold on. Cause your gonna take a few low blows, and I know you feel those broken bones. Just hold on, just hold on cause your undefeatable.

nerden biliyosun sorun etmedigini:asd:hem bu karisi annene nenesi babasi falan transfer olaylarina karisan adamlari oldum olasi sevmem:)

gecen sene sonuydu yanlis hatirlamiyorsam. reportaji vardi transferi ilgili. lig tv demi nerde yayinlanmisdi o konusmasi ordan biliyorum aile konusunu.

bide yabancilarda bizdeki gibi degilki. bizde bile artik evdeki hanimlar karar vermeye baslamis durumunda gercigide genelinde yinede bizde adam hanimina otur oturdugun yerde diye biliyor. yada hadi len getir bakayim bana cay ... :D bunlarda öyle bir sey hata am tersi de oluyor :asd:

Arkadaşlar Fener iki yıl alırsa bir yılı çektiği için bir yıl gidemeyecek. Bir yılın da ertelenme ihtimali var. Üstelik iki yıl men vermeyebilirler de. O yüzden sevinilecek bir şey yok. 4-5 olmalıydı bence en az.

f5 e 2 yıl verirlerse 2 yıl daha gidemez o gidemedikleri yıl uefa değil tff göndermedi yan ikaç sene ceza verirlerse okadar yıl gidemeyecekler indirim vs. falan olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt