Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimdir bu Evren Göz ? Bu arada Seref Aydin en son ne zaman foruma ugradi ?

ntvspor GS muhabiri sanırım ama bi ırmak kazuk değil.şeref aydın şimdilik medyadan takip ediyo bizim gibi.daha girmedi o toplara.

sen boşver onları da carlinhos atağa nasıl çıkıyo abi öyle:D sneijderin paslarıyla çok gol atar bu sene.:ayatollah:

...bayadir kimse kadro atmadi...adetdendir :D

735107_Galatasaray_SK.jpg

Diziliş bu şekilde olusa sağ kanatta banko Kazım oynar. Bu yıl patlama bekliyorum Kazım'dan.

ntvspor GS muhabiri sanırım ama bi ırmak kazuk değil.şeref aydın şimdilik medyadan takip ediyo bizim gibi.daha girmedi o toplara.

sen boşver onları da carlinhos atağa nasıl çıkıyo abi öyle:D sneijderin paslarıyla çok gol atar bu sene.:ayatollah:

daha cok atirir. muthis adresse teslim ortalari var. drogbayi kafa manyagi yapa bilir. gol da atar ama daha cok atiriyor.

kalıyor,drogba ve burağın alternatifi şimdilik kazım.sercan eğer kampı iyi geçirirse o da eklenebilir.

Sercana umut baglamak bence artik Hagiyi geri getirip futbol oynatmak gibi bir sey. Adam bitmis oglum daha 23 yasinda resmen ölü topcu. Oynasa oynasa artik Bank Asyada oynar Batdal gibi. Sivasa gitti bi mac mi iki mac mi yapti, hemen sakatlandi. Verdigimiz paralara yaniyorum ben. Iyiki ilk parladiginda almamisiz,yoksa en az 5-6'ya satarlardi Bursa sampiyon oldugu senede. Kontrati bitene kadar kamplara katilir artik sonra kiralanir bir yerlere.

daha cok atirir. muthis adresse teslim ortalari var drogba kafa manyagi yapa bilir. golda atar ama daha cok atiriyor.

evet aynen.benim dikkatimi çeken carlinhos fluminensenin her maç yarattığı pozisyonların başaktörlerinden biri oluyo.yani her maç asist yapacak bi pozisyon yaratıyo ,bu güzel bişey.

Dün gece carlinhos u ilk kez izledim hızlı güçlü vr Dikine gidebiliyor, ortaları çok isabetli ayağa kısa pas ve uzun pası yapabiliyor , yani hani dersin ya ayağına top yakışıyor diye öyle bi adam ben baya beğendim kademe anlayışı duracağı yer filan bunlar gelişir onemli olan anadan doğma yeteneklerdir buda fazlasıyla var adamda umarım alırız melo ile birlik de takım da olurlarsa tadından yenmez bence ...

Ben Carlinhosu istiyorum şahsen. Adam milli takımda Marceloyu zorluyor boru değil yani

Dün gece carlinhos u ilk kez izledim hızlı güçlü vr Dikine gidebiliyor, ortaları çok isabetli ayağa kısa pas ve uzun pası yapabiliyor , yani hani dersin ya ayağına top yakışıyor diye öyle bi adam ben baya beğendim kademe anlayışı duracağı yer filan bunlar gelişir onemli olan anadan doğma yeteneklerdir buda fazlasıyla var adamda umarım alırız melo ile birlik de takım da olurlarsa tadından yenmez bence ...

carlinhosda bi de şöyle bişey var..verkaça girmeyi seviyo gibi. topu verip cezaalanına sokuluyo ama fluminenseli oyuncular pek ona ayak uyduramıyo ya da denemiyolar gibi ..

Farz edelim Takim seneye 4231 oyniyor.

Sol taraf'da Kerim Frei.

Sag Kanat tarafinda simdi sayicam isimlerin altinda, kim oynar?

1. Burak

2. Hamit

3. Engin

4. Kazim

Ilk ve ikinci secim ne olur size göre?

carlinhosda bi de şöyle bişey var..verkaça girmeyi seviyo gibi. topu verip cezaalanına sokuluyo ama fluminenseli oyuncular pek ona ayak uyduramıyo ya da denemiyolar gibi ..

ayak uyduramiyor cogu takim arkadaslari dedigin gibi. cok hizli düsünüp hareketleniyor. bu adam tam sneijderlik adam bana sorarsan. drogbada ona baya iyi kosu yoluna servis yapar.

iyi geceler

ayak uyduramiyor cogu takim arkadaslari dedigin gibi. cok hizli düsünüp hareketleniyor. bu adam tam sneijderlik adam bana sorarsan. drogbada ona baya iyi kosu yoluna servis yapar.

içerdeki shalke maçında eğer carlinhos olsaydı şerefsizim 1-2 gol atardı abi.drogba müthiş verkaçlar yapıyodu o maçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt