Erkan Ersev
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2011
- 2.129
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti

Leş gibi topçu,kolay çalım yiyor,üstelik kel,bi cacık olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjoue'dan farkı ne Carlinhos'un!! Chedjou'yu da sezon ortası istedik,gelmedi,, Carli de gelmedi.. Cheodjou daha erken imza attı diye mi Carlinhos'a laf ediliyor,anlmadım. Chedjou son maçını yaptı çıktı gidiyorum dedi ve imzaladı. Bu adamın daha maçları bitmedi,yarın son maçı var ve bu benim son maçım olabilir dedi. zaten imzalamışızdır ve maç sonu açıklanır.
Chedjou'nun peşinde ne kadar koştuysak Carlinhos'un peşinden de o kadar koşmuşusuzdur. Yandaş medyanın sürekli sorun varmış gibi gösterilmesini anlamamız lazım.
Oynar,bal gibi oynar
Kaç maçıni izledin?
Ben Çeduyu da istemiyom,onuda pek izlemedim,millet izledim begendim diyor ama 28 yasında 2 sezondur cıkısta olan bi eleman,cok daha iyisi lazımdı,ona da kanım ısınmıs diil
Çok maçını izledim,raad ol,gelsinde bizde kel kalalım dimi???
Kelliğe bukdar takılma Roberto Carlosta keldi![]()
Hehe,o ekistıra bi örnek,Baki Mercimek de keldi dimi,hehe
Osman Altunterim@altunterim2mSON DAKİKA - ÖZEL : Carlinhos için son görüşme bugün! Cenk Ergün, Brezilya'da! https://turkfutbol.com/detay.asp?id=13707 …
AMK gazetesi Frei, Jem Karacan, Taylan, Okay diyor

Yalan dolan,jem,okay,taylan aynı mevkinn adamları,35 tane orta saha topcusumu alacagız?
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal : Wesley Sneijder, Chelsea'ya gitse iyi olur.