Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjoue'dan farkı ne Carlinhos'un!! Chedjou'yu da sezon ortası istedik,gelmedi,, Carli de gelmedi.. Cheodjou daha erken imza attı diye mi Carlinhos'a laf ediliyor,anlmadım. Chedjou son maçını yaptı çıktı gidiyorum dedi ve imzaladı. Bu adamın daha maçları bitmedi,yarın son maçı var ve bu benim son maçım olabilir dedi. zaten imzalamışızdır ve maç sonu açıklanır.

Chedjou'nun peşinde ne kadar koştuysak Carlinhos'un peşinden de o kadar koşmuşusuzdur. Yandaş medyanın sürekli sorun varmış gibi gösterilmesini anlamamız lazım.

Ben Çeduyu da istemiyom,onuda pek izlemedim,millet izledim begendim diyor ama 28 yasında 2 sezondur cıkısta olan bi eleman,cok daha iyisi lazımdı,ona da kanım ısınmıs diil

Konu dagılmasın,Carliye gerek yok,daha iyisi bulunabilir

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Osman Altunterim@altunterim2mSON DAKİKA - ÖZEL : Carlinhos için son görüşme bugün! Cenk Ergün, Brezilya'da! https://turkfutbol.com/detay.asp?id=13707 …

hay ben senin gibi osman altunterimin... böyle kiviran herif görmedim...daha bir tane salladigi tutmadi

ayrica Cenk Ergün nün futbolcu ile sözlesme imzalama yetkisi yoktur

kendisi sadece A takimdan ve bazi konularda Florya dan sorumlu

mesala deplasmanlarda takimin ihtiyaclari ve organizatörlük isler kendisinden sorulur

AMK gazetesi Frei, Jem Karacan, Taylan, Okay diyor

Jem'e 3 milyon euro verecekmişiz. Çöpe atılacak 3 milyon euro daha.

Yalan dolan,jem,okay,taylan aynı mevkinn adamları,35 tane orta saha topcusumu alacagız?

Taylan, Emre Kilinc gibi oyuncularin 1-2 sene A2 takiminda oynayacaklarini düsünüyorum. Kadroya giremezler bu sene. Gelecege yatirim.

Jem Karacan´i zaten istemiyorum. O kadar da iyi futbolcu oldugunu düsünmüyorum. Okay Yokuslu alinsin, Frei alinsin.

Riera satılmasın idare ediyor diyenler hangi kafada ?

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal : Wesley Sneijder, Chelsea'ya gitse iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt