Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderi yarım sezonda yarım yamalak izlemek için günlerce, gecelerce nöbet tutmadık !!!!!

Bulmuşlar işte.

Chelsea forumlarına girin Sneijder'dan iyi deyin. :yenieek:

gerek yok demeye adamlar istemiyor ki, bizimkiler burda panik yapiyor, adamlarin o mevkide 3 tane adami var simdi, oscar, hazard, mata, bide van ginkel gelecegin sneijder i iste...

Rezillik..

"If Lionel Messi was in my squad, he would have to fight hard todisplace Olcay Şahan."

Beşiktaş coach Samet Aybaba reserves high praise for winger Olcay

Hüseyin Tok alinirsa bu vizyonsuzluktur, biz Aykut Demir diyoruz yönetim Hüseyin Tok veya en iyi ihtimal Serdar Aziz diyor. Ibrahim Öztürk'ü alalim daha iyi, en azindan kupada falan siritmaz. Hüseyin Tok nedir ya.. Sirf bedava diye bunlar alinir mi hic?? kadir bekmezci ve vederson'u da isterim iyice anadolu takimina döneriz.

Aziz Y hemen TFF binasina gelmis

Hüseyin toku izledniz mi hiç?
Hüseyin Tok alinirsa bu vizyonsuzluktur, biz Aykut Demir diyoruz yönetim Hüseyin Tok veya en iyi ihtimal Serdar Aziz diyor. Ibrahim Öztürk'ü alalim daha iyi, en azindan kupada falan siritmaz. Hüseyin Tok nedir ya.. Sirf bedava diye bunlar alinir mi hic?? kadir bekmezci ve vederson'u da isterim iyice anadolu takimina döneriz.

Benim korkum şudur ki Demirören federasyonu başbakandan da icazet alarak hiç bir ceza uygulamayacak fenere ve UEFA tarafından tüm ülke 2-3 yıl men edilecek !

Yaparlar Aziz yıldırım ve fenerbahçeyi korumak adına yaparlar bunu yani ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt