Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Van Gaal bozuntusuna yanılmıyorsam Luca Toni reiste çok ayar olmuştu.

Hatta Van Gaal'a senin topların yok falan demişti :D

Hadi ya gercekten dedi'mi bunu? Vay arkadas suna bak ya.. Nasil bir teknik direktör bu adam. Gerci sasirmadim, Bayern'i calistirdi, kendini begenmis adam.

Sneijder bir yere gidemez. Görüsürüz bakalim takiyormu takmiyormu. Sanki milli takimi cok iyi oynuyorda Sneijder gibi oyuncuyu takmayacaklar.

Sneijder ŞL'de bizi uçursun da Van Gaal takıma almasın...

Hadi ya gercekten dedi'mi bunu? Vay arkadas suna bak ya.. Nasil bir teknik direktör bu adam. Gerci sasirmadim, Bayern'i calistirdi, kendini begenmis adam.

Sneijder bir yere gidemez. Görüsürüz bakalim takiyormu takmiyormu. Sanki milli takimi cok iyi oynuyorda Sneijder gibi oyuncuyu takmayacaklar.

Tam hatırlamıyorum Ntvspor'da izledim galiba.

"Wesley'in Chelsea'ye gideceği söyleniyor. Eğer böyle birşey olursa benim yararıma olur. Bulunduğum yer ile Londra arası 1 saat. Ayrıca Mourinho da samimi arkadaşım. Aksi takdirde pek ilgilenemem." falan dedi.

Adam resmen Chelsea'ye gitmezsen, pek iblemem seni diyor.

bon après-midi nfa :ka19:

Tam hatırlamıyorum Ntvspor'da izledim galiba.

"Wesley'in Chelsea'ye gideceği söyleniyor. Eğer böyle birşey olursa benim yararıma olur. Bulunduğum yer ile Londra arası 1 saat. Ayrıca Mourinho da samimi arkadaşım. Aksi takdirde pek ilgilenemem." falan dedi.

Adam resmen Chelsea'ye gitmezsen, pek iblemem seni diyor.

Milli takim teknik direktöreni bak arkadas..

Birde resmen zorluyor adami.

Sneijder'in verecegi en güzel cevap sahada olur, CL de olur. Chelsea'ye giderse ve orda kadro'ya giremez ise hic giremez bakarsin.

Ins gitmez, gidemez. Yikilirim gercekten.

Hollanda teknik direktörü Louis Van Gaal, Galatasaray’da kalıp kalmayacağı tartışılan Wesley Sneijder

hakkında açıklamalarda bulundu. Chelsea'ye gitmesi iyi olur dedi.

Louis Van Gaal geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Wesley Sneijder’i kaptanlıktan alma

nedenini açıklamış ve düzenli olarak forma giydiği takdirde tekrar kaptanlığa yükselebileceğini ifade

etmişti.

Hollandalı teknik adam bu sefer de Wesley Sneijder’in Chelsea’ye transferi hakkında konuştu. Bu

transferin sadece dedikodudan ibaret olduğunu söyleyen Van Gaal, “Ama onu daha rahat takip

edebilmem adına Chelsea’de oynaması daha uygun gözüküyor. Hem Chelsea Hollanda’ya bir saat

mesafede ve hem de Mourinho’yu yakından tanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sneijder, Ocak ayında geldiği Galatasaray’da 16 maça çıkmış ve dört gol kaydetmişti.

Ajansspor

yuh lan:mad:

Milli takim teknik direktöreni bak arkadas..

Birde resmen zorluyor adami.

Sneijder'in verecegi en güzel cevap sahada olur, CL de olur. Chelsea'ye giderse ve orda kadro'ya giremez ise hic giremez bakarsin.

Ins gitmez, gidemez. Yikilirim gercekten.

İnş. Ama adamı cidden zor durumda bırakıyor. Sneijder de giderse suç aramam onda, neden gitti demem. Suçlu belli.

Sneijder giderse çok üzülürüm. Yerine gelecek hiçbir oyuncu beni tatmin etmez. Günlerce sabahlara kadar nöbet, açıklandığında sokaklarda "Sneijder" sesleri... Unutulur mu hiç? :sad007:

lan van gaal L.toniyi gonderdin,f.riberiyi oynatmadin,sneijderi yedirtmeyiz:mad:

hakan yabancı konusunda ağlıyordun baktın o iş UEFA dan gelen haberle kapandı

simdide paronayak olarak sneıjderın gıtmesıne bağladın

pes doğrusu

gerıye yaslan uefanın gömmesıne bak

sakin millet ben geldim sorun bilgi almak istediginiz konuyu?

Sneijder'i elimizde tutarsak bu senenin en iyi transferi olur. Bu sene beklentim çok ve onun senesi olacakmış gibi geliyor.

Van Gaal a söven sevap kazanıyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt