Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum belli işte reis. Carlinhos - karacan - Frei - Melo - düşük ihtimal Nani. Bunların dışında kimseyi beklemeyin.
Jovetic satılacak buyuk ihtimal
Bu gürcan bilgic gibi les herif görmedem
selcuk inana güya 6.000.000€ imza parasi verdi diyor galatasaray
kiskanc herifin biyerine girmis selcuk transferi
ben bunlara dünden razıyım nani olmasa bile
Gomez daha büyük bir klube gider diye düşünüyordum ben.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Bu Liverpool da ispanyol hastası yine almis ispanyol bir forvet.
Reis MYC bitmiş geçmiş olsun.
Bugün Sneijderin golünü izledim. Golden çok, gol pasından önce Sneijere atılan uzun pasa hayran kaldım. Bu tür oyuncular olursa Sneijderden Drogbadan daha fazla verim alırız. Bizde Selçuktan başka öyle bir pas atacak oyuncu Maalesef yok. Bu yüzden Nani Kritik bir hamle olur. Yerli oyuncuların çoğu standart oyuncular. Ezbere oyun oynuyorlar. Bize Sneijder ile drogba gibi aynı düşüncede olan adamlar lazım. Bunların olduğu yerde yerli genç oyuncularda iyi olur.
Sagol Çok oldu biteli çalışıyorum pek giremiyorum foruma sabah 6 da kalkiyorum zaten ay sonuna kadar transfer filan olmaz fenerin men edilmesine göre transfer olacak bence nöbette ölü neyse ben yatim hadi size iyi geceler.
![]()
:lol::lol:
Almanca bilen arkadaşlar birşey soracağım, yarın İnşallah belediyeye gidip 4 aydır bir Termin in gelmediğini söyleyeceğim terminim henüz gelmedi derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.
![]()
:lol::lol:
Almanca bilen arkadaşlar birşey soracağım, yarın İnşallah belediyeye gidip 4 aydır bir Termin in gelmediğini söyleyeceğim terminim henüz gelmedi derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.