Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Senna villarealden ayrılmış Fener'in aşkı alsinlar adam boşa cikmis

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

ben bunlara dünden razıyım nani olmasa bile

Bugün Sneijderin golünü izledim. Golden çok, gol pasından önce Sneijere atılan uzun pasa hayran kaldım. Bu tür oyuncular olursa Sneijderden Drogbadan daha fazla verim alırız. Bizde Selçuktan başka öyle bir pas atacak oyuncu Maalesef yok. Bu yüzden Nani Kritik bir hamle olur. Yerli oyuncuların çoğu standart oyuncular. Ezbere oyun oynuyorlar. Bize Sneijder ile drogba gibi aynı düşüncede olan adamlar lazım. Bunların olduğu yerde yerli genç oyuncularda iyi olur.

Bu Liverpool da ispanyol hastası yine almis ispanyol bir forvet.

Reis MYC bitmiş geçmiş olsun.

Sagol Çok oldu biteli çalışıyorum pek giremiyorum foruma sabah 6 da kalkiyorum zaten ay sonuna kadar transfer filan olmaz fenerin men edilmesine göre transfer olacak bence nöbette ölü neyse ben yatim hadi size iyi geceler.

Bugün Sneijderin golünü izledim. Golden çok, gol pasından önce Sneijere atılan uzun pasa hayran kaldım. Bu tür oyuncular olursa Sneijderden Drogbadan daha fazla verim alırız. Bizde Selçuktan başka öyle bir pas atacak oyuncu Maalesef yok. Bu yüzden Nani Kritik bir hamle olur. Yerli oyuncuların çoğu standart oyuncular. Ezbere oyun oynuyorlar. Bize Sneijder ile drogba gibi aynı düşüncede olan adamlar lazım. Bunların olduğu yerde yerli genç oyuncularda iyi olur.

orası öyle zaten hocanın kafasındaki sistem bu yıl oynanan değil ama kontenjan belası varken kanatlı sisteme geçiş imkansız

muslera carlinhos chejou eboue melo ws drogba 7 etti, nani gelse 8. bu oyuncuların hepside dünya kupasında oynayabilmek için sahada olmak ister , kimi tribüne yollasan 2 hafta sonra isyan eder devre arası kaçmaya kalkar.

umarım sedat doğanın başlattığı hukuksal mevzu fayda eder, şu kadroyla sahaya çıkarız

Drogba

Amrabat WS Nani

Selçuk Melo

Carlinhos Dany Chedjou Eboue

Muslera​

Eğer AB standartı gelirse seneye bu kadroyu izleriz.

946660_492154714194880_220440044_n.jpg

:lol::lol:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sagol Çok oldu biteli çalışıyorum pek giremiyorum foruma sabah 6 da kalkiyorum zaten ay sonuna kadar transfer filan olmaz fenerin men edilmesine göre transfer olacak bence nöbette ölü neyse ben yatim hadi size iyi geceler.

Selametle reis. ALLAH'a Emanet.

Almanca bilen arkadaşlar birşey soracağım, yarın İnşallah belediyeye gidip 4 aydır bir Termin in gelmediğini söyleyeceğim terminim henüz gelmedi derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.

Almanca bilen arkadaşlar birşey soracağım, yarın İnşallah belediyeye gidip 4 aydır bir Termin in gelmediğini söyleyeceğim terminim henüz gelmedi derken Meine Termin nicht bekommen vor 4 monaten gibi bişey mi diyeceğiz bekommen mi kullanılıyor bu iş için.

Mein Termin kommt nicht aus vier monaten

Transfer Nöbeti

İyi geceler iyi nöbetler , nöbet biraz geyiye bağlamış ama :))

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

Seit ungefähr 4 Monaten warte ich auf meinen Termin (en basiti).

Termin derken tam olarak ne demek istediniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt