- 16 Haziran 2010
- 204.108
- 156.202
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
tikirti yok mu
carlinhos bitti mi
frei kap a saat kacta bildiriliyor?
tikirti yok mu
carlinhos bitti mi
frei kap a saat kacta bildiriliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Sedat Dogan'in röportajini okudunuz mu bilmem, ama eger davayi kazanirsak, o zaman Sneijder ve Amrabat (Hollanda), Muslera (Italya pasaportuna sahip), Melo (Ispanya pasina sahip), Drogba ve Dany (Fransa pasina sahip), Eboue (Belcika pasina sahip), Riera (Ispanyol) ve Elmander (Isvec) hic biri yabanci kontejanini doldurmaz.
AB ülkelelerin oyunculari kontejani kalkmis oluyor, ayni Ispanya, Almanya, Italya'da vs. gibi.
Carlinhos yabanci olarak sayilir mesela.
Hayirlisi diyelim.. Insallah bu uygulama gerceklesir. Yeterki UEFA, zamaninda Nihat Kahveci olayindaki gibi, biraz destekci ciksin.
Dün Sedat Dogan'in röportajini okudunuz mu bilmem, ama eger davayi kazanirsak, o zaman Sneijder ve Amrabat (Hollanda), Muslera (Italya pasaportuna sahip), Melo (Ispanya pasina sahip), Drogba ve Dany (Fransa pasina sahip), Eboue (Belcika pasina sahip), Riera (Ispanyol) ve Elmander (Isvec) hic biri yabanci kontejanini doldurmaz.
AB ülkelelerin oyunculari kontejani kalkmis oluyor, ayni Ispanya, Almanya, Italya'da vs. gibi.
Carlinhos yabanci olarak sayilir mesela.
Hayirlisi diyelim.. Insallah bu uygulama gerceklesir. Yeterki UEFA, zamaninda Nihat Kahveci olayindaki gibi, biraz destekci ciksin.
Ujfalusi
Riera
Sneijder
Elmander
bu oyuncular yabanci sayilmaz. ikinci pasaport degerlendirilmez benim bildigim.
Muslera
Dany
Eboue
Melo
Amrabat
Drogba
Chedjou
bunlar yabanci sayilir. Ujfalusi-Riera-Elmander üclüsü zaten %95 gidecegi icin sadece Sneijder isimize yarar bu kararla. sol beksiz 8 yabancimiz olur.
ikinci pasaport cop mu? ne alaka kardesim bal gibi sayiliyor
ikinci pasaport degerlendirilmez benim bildigim.
neyse düz hesap su yabanci siniri full kalksin, bu kez afrikali futbolculara irkcilik yapilmis oluyor
Galip Öztürk diye biri var NTVSpor da
Şikecilerde eksi puan cezasıda verilecek
UEFA'dan ust düzey biri soylemiş
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
basladiniz mi gene
Teklif yok gitmeyecek diyorum inandıramıyorum
bosverin gitsin, bunlar da oranin fanatik, fotomac haberlerini kaale aliyorlar ya napalim
o irkciliktan sayilmaz cunku biz AB ulkesi olmak icin adayiz ve butun herseyi AB ye gore yapiyoruz, o yuzden ayni AB ulkesi gibi AB vatandaslarina oncelik tanimaliyiz, malesef de Guney amerika, afrika, asya dan olanlar yabanci sayilacak ama onlar da kusura bakmasinlar, hepsi 'yerli' olamaz zaten![]()
-10 puan diyor herkes, bjk a yada -5 -6 falan konusuluyor

ne fanatigi ne fotomaçı ne saçmalıyorsunuz ? az önce 1 2 kişi skysport bbc linki felan attı sneijder chelsea ile alakalı önce bir okuyun neye göre yorum yaptıgımı