Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gecen gun tdkarlıbel demıstı tum takımların ceza alması ıcın cabalayacaklar alt yapı olusturacaklar dıye..bugun cogu gazetede onu okuyorum..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bence Uefa kararı vermiş. Olumlu yada olumsuz. Simdi savunmada şikeciler öyle bir şey ortaya koymalıki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dün yine uefaya yakın kesimdekilerden alınmış bilgilere göre gürcan bilgiç rapörtör ne derse uefa onu yapar asıl karar uefa tahkim kurulundan çıkacak dedi. Yani fb aklanırsa rapörtör tahkime gidecek ki çok zor olasılık rapörtör uefanın kankası rolünde fb ceza alırsa da dava tahkimde çözülecekmiş :b5:

fenerbahçe neyin savunmasını yapacak ki iyi bir savunması olsa mahkeme zaten ceza vermezdi erteleme olması için şucun kabul edilmesi gerekiyormuş

Tüpçüyü yollasınlar o en iyi şekilde savunur onları.Şu adamı nasıl yollarız TFF den ya 1 tane olumlu hareketi yok.Geldiğinden beri milli takım bile en kötü dönemlerini geçiriyor.

Başkanımızın divan konusmasını bulamadım hicbiyerde dişe dokunur bişey söyledimi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu sefer her kes ceza alacak diyor.

Nontv bile

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ya alacak. kurtuluslari yok ki. tapeleri okudum ben vallahi :D roman gibi resmen . bu tapelere dayanarak ceza vermeyin birisi ya Allah korkusu olmayan fanatik fenerli olmasi gerekiyor yada muthis geri zekali. Uefa ceza vermemesi mümkünati yok ya. babalarin takimida degil yani fener :D

ceza ama ne kadar olur tahmin etmek zor biraz. osmanli tokadi yeme olasiligi cok yüksek bu fenerin. ben küme düsülmesini bekliyorum acikcasi.

yada en az eksi 30 puan.

bjk eksi puanla yirtar ki oda 10 eksi yer gibime geliyor.

az bucuk mac degil bu fenerin . 5 macdan suclu bulunmus ve üstelik adamlar sucunu kabul etmediki ve etmiyorlar ki bu daha da vahimdir :D

Nani geldi rahat olun diyen renktaş nerelerde hiç görünmüyor?

ilkay gündoğan gelsinn :D dedi kodusu bile çıkmıyor uyuz oluyorum :D

ya bizim taraftarda unutmuş hangi maçlarda şike yapıldığını ya da süreç bitsin diye sadece men e razılar

sadece 1 maç onda da ciddi anlamda sahaya yansıyan bir şey olmamasına rağmen bjk ye 1 yıl men + dahasını görüşecek uefa

bu şikeci fb 15 e yakın maçta şike yada teşvik yaptı. kalkıp 2 yıl men alırlarsa sadece tam fiyasko olur benim için, hiç almasalar daha iyi üstü örtüldü derdik

koskoca juve tek maçtan küme düştü yahu

gencler ceza gelecek mi? bu seferde son dakika birileri araya girmesin

İnşallah ceza gelir ama ben en fazla avrupa kupalarına almazlar diye düşünüyorum.Ülke içinde eksi puan,küme düşme,tsye kupa verilmesi gibi olayların gerçekleşmesi bana göre çok zor bu federasyon ve kurulları izin vermez buna.

2 yil avrupadan men ve -21 puan kafi....:) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt