Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

- puan cezası olursa

[video=youtube;vkORiZTmoYY]https://www.youtube.com/watch?v=vkORiZTmoYY[/video]

zantu da biri baslik acmis... "ceza gelmeyecek yöneticimiz acikladi" diye

baya heveslenmisler zavallilar

tabi öyle dicek salaklar ne diyecek ya baska abooow pohu yeduk mu dicek

AW: Transfer Nöbeti

Kümeyeeeee fener kümeyee isterüzztz

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

[video=youtube;242pOCUDMCI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=242pOCUDMCI[/video]

yabanci kurali olmasa iste alt yapina 15-16 yasindaki yildizlari koyardik 2-3 sene icinde onlari izlerdik, aydin , emre colaklari izleyecegime, :o

halilovic

bizim yönetim bu ceza konusunu gündeme gelince transferde iyice yavaslamistir, baska adam almasak bile rahat sampiyon oluruz diyecek kapasite var cogunda, basta b.tulun

bizim yönetim bu ceza konusunu gündeme gelince transferde iyice yavaslamistir, baska adam almasak bile rahat sampiyon oluruz diyecek kapasite var cogunda, basta b.tulun

iyide türkiye de sampiyonlugu heycan verici bilmiyorum demedi baskan defalarca

hedef sampiyonlar ligi kupasi degilmi kendi beyanatina göre

su anki kadro kesmez

Ynt: Transfer Nöbeti

Bizim gazeteler bir haber yapiyor pesinden yabanci gazeteler bizimkilerin haberini ingilizce haber yapiyorlar. Sonra bizimkiler tekrar bu haberi alip iki gunsonra yayinliyorlar.

Ne komedi arkadas :D

Piyasada yaprak kimildamiyor. Firtinadan inceki sessizlkk galiba

Farfan'ı bedavayken kimse istemedi adam boştayken burda Barnetta ile birlikte önerdiler...Farfan kim ya dediniz! Şimdi Farfan acaba gelir mi diyorsunuz?

iyide türkiye de sampiyonlugu heycan verici bilmiyorum demedi baskan defalarca

hedef sampiyonlar ligi kupasi degilmi kendi beyanatina göre

su anki kadro kesmez

Hedefi CL olanlar 2-3 hesabi yapmadan ilk 11'ini süper hale getirmek ister. O istegi göremiyorum suan. Her sene olan seyler yine.

Kampa kadar Melo,sol bek ve 3-4 yerli alınır muhtemelen.

Sonrasında yabancı kanat transferinin olması , yabancı sınırının arttırılması(8+2) veya serbest bırakılması (AB oyuncuları için) ile mümkün.Başka türlü olmaz.

Bu arada Chedjou ne zaman imzaya gelecek ?

burasi bitmis

Fenerbahçe'ye - puan verseler bir tek bize yaramaz. Zaten vermeselerde şampiyon olacağız. Bu durum 2. 3. olacak takımlara yarayabilir.

Bir Balıkesir'li olarak seneye PTT 1. liginde Balıkesirspor'a ezikler karşısında başarılar dilerim.

Haydi UEFA vur tokadı şu namussuzlarada bizde her hafta makara yapalım şu eziklerle.

İşin şakası bir yana artık şu futboldaki çeteleri ortadan kaldırsınlar futbolun keyfine varalım, şu eziklerin içinde de illaki helal süt emmiş şerefli bir adam vardır(varmıdır acaba:confused::confused::confused:) gelsin başlarına, adam gibi şerefli bir rakibimiz olsun, rekabetin keyfini yaşayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt