Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fransa liginde iş yapan adam Türkiye liginde hayli hayli yapar payet iyi bir oyuncu ama ucuz değil.

Ah be hocam, kaç zamandır bende söylüyorum o adamı da, bizimkilerin Payet'in varlığından haberi bile yoktur eminim..Hatta madem Lille'den Chedjou'yu alıcaz yanında Payet'i paket yapalım diyordum hep :D

artik almazlar bencede kerimi aliriz. 6 arti 2 ye devam olur artik. bu federasyon başta kalmaz 2 haftaya.

ulan yıldırımlar bakalım yolun sonuna geldinz neler olacak aydınlar gittiğnde hemen koltuğu kaptı şike olayları kapandı sandı beyler şimdi benm merak ettiğim konu uefa trabzonsporu sampiyon ilan et diyip yoksa seni avrupdan men ederim derse neler olcak cok merak edyorum gercekten.

Sırasıyla

Seçimden önce

Carlinhos

Seçimden sonra

Felipe Melo

Kerim Frei

hamlelerini beliyorum.

artik almazlar bencede kerimi aliriz. 6 arti 2 ye devam olur artik. bu federasyon başta kalmaz 2 haftaya.

Ya yeni bi federasyon gelirse şu sınırı komple kaldırsa çok iyi olacak..Veya en azından AB oyuncularına serbest olsa 10 numara olur..Ha ama bu bile olsa almayız zaten, o kesin..Kerim de gelmesine gelsin ama ilk 11 de oynayacak kapasitesi var mı emin değilim pek..Ama iyi bi alternatif olabilir gibi duruyor

Herkes frei diyor ama freiyi alamicaz bence jem karacanı alacak bizimkiler. Frei için fulham iyi para istiyor

Nöbetçiler kendinize gelin nerde kolpa duyumlar nerede o dakikaları saydığımız anlar duyumcu kavgaları özledik. :(

ne anasının gözü carlinhosmuş adamın ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt