Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 6m

SON DAKİKA : UEFA nın TFF den LİG DÜŞÜR Talebinde bulunduğu Takımlar : Fenerbahçe, BJK, Karabükspor, Sivas, Giresunspor, Eskişehirspor,İBB, GENÇLERBİRLİĞİ,

SON DAKİKA : UEFA nın TFF gönderdiği listediki kişi sayısı 110 kişi Bunlardan 70 KİŞİ ye ÖMÜR BOYU MEN CEZASI isteniyor Geri kalan 40Kişi içinde uzun sene MEN cezaları isteniyor.BJK da sırf Tayfur havutçu ve ADALI değil Başkanlık yapmış YILDIRIM DEMİRÖREN içinde MEN CEZASI isteniyor.

UEFA Türkiye deki ŞİKE REZALETİNİ KÖKÜNDEN Temizlemekte KARARLI.

" ESKİŞEHİTR SPOR BAŞKANI VE KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI HALİL ÜNAL için UEFA 5 sene yöneticilikten MEN CEZASI istiyor.

YILDIRIMIN DEMİRÖRENİN inine çekilmesinin sebebide bu İŞTE kendisine de CEZA İSTENİYOR Herif Nasıl karar versin. beni GÜLME TUTTU : ))

çok büyük sahtekar bu adam 3 temmuz zamanındada çok salladı hiç biri gerçekleşmedi diye hatırlıyorum

SON DAKİKA : UEFA nın TFF den LİG DÜŞÜR Talebinde bulunduğu Takımlar : Fenerbahçe, BJK, Karabükspor, Sivas, Giresunspor, Eskişehirspor,İBB, GENÇLERBİRLİĞİ,

SON DAKİKA : UEFA nın TFF gönderdiği listediki kişi sayısı 110 kişi Bunlardan 70 KİŞİ ye ÖMÜR BOYU MEN CEZASI isteniyor Geri kalan 40Kişi içinde uzun sene MEN cezaları isteniyor.BJK da sırf Tayfur havutçu ve ADALI değil Başkanlık yapmış YILDIRIM DEMİRÖREN içinde MEN CEZASI isteniyor.

" ESKİŞEHİTR SPOR BAŞKANI VE KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI HALİL ÜNAL için UEFA 5 sene yöneticilikten MEN CEZASI istiyor.

YILDIRIMIN DEMİRÖRENİN inine çekilmesinin sebebide bu İŞTE kendisine de CEZA İSTENİYOR Herif Nasıl karar versin. beni GÜLME TUTTU : ))

Yaktı takımımı Olgun Peker denen herif :sad007:

Daha neler..

sonra çıkıp yurtdışında oyunlar oynanıyor diyorler heryer için..

kendi içindeki adaleti vermezsen kukla yaparlarr.. olimpiyatmış peh. daha sporda adeleti-etik olmayı gerektiren şeyleri yapma sonra bana ordan burdan laf et..

SON DAKİKA: Futbol Federasyonu Heyeti UEFA ile görüşmek üzere İsviçre'ye gitti.....NTVSPOR

ayrıca transfer filan beklemeyin. o geliyor bu gidiyor.. bir halt olmaz seçime kadar..

Tüpçü gider uefayada para teklif eder alışkın bunlar:lol:

Ynt: Transfer Nöbeti

Bir Cisim Yaklaşıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haberlere göre biz Wellington Nemi istemisiz ama Lucescu oyuncuyu kapmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt