Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=2]Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu'ndan ayrılan Ibrahima Yattara, Belçika 3. Lig takımlarından La Louviere ile anlaştı.[/h]

vay be forumun haline bak eskiden 2-3 er sayfa atliyordum cok yazildigindan dolayi

simdi 2-3 yeni mesaj icin 5 kere mi ne F5 e basiyorum... hadi ben kacar

Cunku kurumsalligin oldugu yerde secilmisler in pek onemi yoktur zaten kurumsallasmanin anlami bu sirketin basinda ceo var o nedenle secimi neden beklesinki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ynt: Transfer Nöbeti

Cunku kurumsalligin oldugu yerde secilmisler in pek onemi yoktur zaten kurumsallasmanin anlami bu sirketin basinda ceo var o nedenle secimi neden beklesinki

Kurumsallaşma felan bilmem. Real gıbı Barca gıbı takımların başkanları seçim hədiyyəsi yada vaadi gıbı transfer açıklıyorlar.

Ayrıca eğerki seçimden sonra açıklanıyorsa demekki bunun için çalışanlar var.

İlave olarak seçim ağustosta olsa oyuncular bu yüzden kampa yetişməsə yine bir nebze seni anlarım.

Ayrıca hala kurumsallaşmış değiliz.

amk'ya bakiyorum da iyice yalan haber yapmaya basladilar. nani ile gündemi degistirdikten sonra iki gündür farfan'a sardilar. yabanci kanat oyuncusu alinmaz, alinamaz suanki duruma göre. gökhan inler alinmali

amk'ya bakiyorum da iyice yalan haber yapmaya basladilar. nani ile gündemi degistirdikten sonra iki gündür farfan'a sardilar. yabanci kanat oyuncusu alinmaz, alinamaz suanki duruma göre. gökhan inler alinmali

millet neden bu yıl amk cı oldu anlamadım. geçen yıl kesin geliyor yazdıkları, arda pato dzeko kaka, bu çapta olmayan 21971928 isim daha.

millet neden bu yıl amk cı oldu anlamadım. geçen yıl kesin geliyor yazdıkları, arda pato dzeko kaka, bu çapta olmayan 21971928 isim daha.

her gün yeni bir ismin transferini yazanlara inanmak güc. fotomac ve fanatik ile karsilastirdigimiz zaman biraz daha iyi ama gazete satmak icin yalan haber yazip duruyorlar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Kurumsallaşma felan bilmem. Real gıbı Barca gıbı takımların başkanları seçim hədiyyəsi yada vaadi gıbı transfer açıklıyorlar.

Ayrıca eğerki seçimden sonra açıklanıyorsa demekki bunun için çalışanlar var.

İlave olarak seçim ağustosta olsa oyuncular bu yüzden kampa yetişməsə yine bir nebze seni anlarım.

Ayrıca hala kurumsallaşmış değiliz.

Tamamda unal baskanin istedigi bu degilki manchester gibi takimlarin uyguladigi kurumsal anlayisi getirmek istiyor bunun icin erken secime gitti eger iddaa edilen dogrysa ortada bir anlasm a varsa aciklanmasi lazim sonucta ceo istifa etmediki ceo gorevine devam ediyo.

s.adalı

eto'o ile görüşüyoruz

he canım he adam yıllık 20 m € kazanıyor kemiksiz

forumda bir cok isteyeni olan alpaslan öztürk standart liege ile 5 yillik sözlesme imzalamis, bizim yönetimden 1 ay transfer beklemiyorum. daha umutu bile almiyoruz..

Galatasaray, Kerim Frei'ın transferinde sona yaklaşıyor! Frei için 4 milyon euro isteyen Fulham, bu rakamı 3.2 milyon euroya çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt