Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Cevap: Transfer Nöbeti
SA arkadaşlar
SA arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu scout ayaklarini gecelim türkiye'de yabanci siniri kalkmadan genc yabancilar gelmez. zamaninda gökhan inler hem fener hem biz test edip bundan bir halt olmaz diyip göndermisiz.
alt yapi 0, anca iyi transfer yapariz biz
bu scout ayaklarini gecelim türkiye'de yabanci siniri kalkmadan genc yabancilar gelmez. zamaninda gökhan inler hem fener hem biz test edip bundan bir halt olmaz diyip göndermisiz.
alt yapi 0, anca iyi transfer yapariz biz
alpaslan öztürk bedelsiz olarak standart liegeye gitti, tam bir komedi ,cocuk inanılmaz yetenekli ama bizim yönetim scoutlar ağızları acık havaya bakıyorlar ,bizim yeni scout emre beyde fos cıkdı (not allahdan türkiyede başka bir takıma gelmedi keza cok yetenekli bir oyuncu

abi bizim scout ekibi ne iş yapıyor hayretler içerisindeyim. erman kılıç ı bende yazıyordum sezon sonu bonservisi elinde alın diye ama bu tarz genç isimleri kapmak için oluşturulan scout kimleri izliyor merak ediyorum
SA arkadaşlar
abi bizim scout ekibi ne iş yapıyor hayretler içerisindeyim. erman kılıç ı bende yazıyordum sezon sonu bonservisi elinde alın diye ama bu tarz genç isimleri kapmak için oluşturulan scout kimleri izliyor merak ediyorum
o değilde uefa demirören heyetini kapıdan içeri almamışkalmışlar cenevrede mal gibi
![]()
Emre Utkucan, Avrupa futbolunu yakından takip eden birisi. Birçok oyuncunun önerildiğini düşünüyorum ama Fatih Terim vetosu yediğine eminim. Geçtiğimiz sezon bize Barçalı Pedro dahil pek çok kanat oyuncusu önerilmesine rağmen hoca ısrarla Amrabat'ı istemiş.
Ama oyunculara baktığımız zaman aynı tip oyuncular. Amrabat, Carlinhos, Chedjou... Topla hızlı çıkabilen ve çok koşan . Sanırım yeni sezonda göreceğimiz oyun sistemi bu.
![]()
Hay böyle Türk futboluna.