Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uefa karari aciklanmadan Fenerbahce´ye kaliteli bir yabancinin imza atacagini düsünmüyorum. Amaci sadece paraysa, yada özel bir madde koyduruyorsa bilemem.

Anji Aubameyang için 25 m € teklif etmiş.

Ronaldo Real'le sözleşme yenilediğine dair çıkan haberleri yalanlamış. Ayrılacak sanırım.

Cristiano Ronaldo
@Cristiano
16 dk

All the news about my renewal with Real Madrid are false.

Inler Türk olmasindan bagimsiz Melo'dan cok daha iyi futbolcu.

Gökhan 17.5M euro bedelle transfer olurken Melo GS'ye kiralaniyordu.

Hayatinda Inler'i izlememis adamlar inceleme yaziyor üzülüyorum.

Neyse Inler'i alamayiz zaten...

o mantikla bakarsak meloyu juventus 27 milyon euroya aldi. gökhan gelsin o başka.:yenieek:

Arkadaslar konu burasi degil ama cogunluk burda oldugu icin yaziyorum.

Bilindigi gibi tff ve sikeciler uefaya gittiler.bugün biryerde platininin fifa baskanligi icin aday olacagi ve basbakandan bu konuda destek alacagi ,ve karsiliginda sikeyi kapama gibi söylemler yazildi.uefa ve fifaya bu yaziyi göndermek ve bir nevi onlarinda sikeye ortak oldugunu ima etmeliyiz ki,cezayi kessinler.

BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya 29s

Lincoln değişik flim :)

farfan haylili olsun iyi transfer :ayatollah::D

Terörist mi olm bu adam :D Gerçekse sadece ağzımla gülmek çok zor olacak.

Skandal hakikaten :D

Kendilerine güvenip randevusuz olarak gittilerse ya da görüşme gerekçesi ( O ZAT ın dekleresi olarak değerlendirilmesi sebebiyle ) yeterli değilse reddedilme sebebi olabilir...

TFF liler zaten görüşme talebine karşılık, diplomasi gereği olarak davet almadan gittilerse haketmişlerdir bunu( Emrivaki konumuna düşerler çünkü)...

melo fiorentino ya 13 milyon euro ya juve yede 25 milyona transfer olmuştu karşılaştıman yanlış

Melo 25M euroya transfer olduğunda yılın en kötü transferi seçildi.

Ayrıca benim bahsettiğim olaylar aynı sezonda yaşananlar, futbolda geçmişin önemi yoktur, mevcut sezon ve gelecek vardır.

Melo kapasite ve yetenek olarak üst düzey bir adam olsa da istikrarsız. Bu yüzden büyük takım futbolcusu olamaz hiçbir zaman. Gökhan İnler ise hem üst düzey bir oyuncu hem de son derece istikrarlı, alabilirsen paranla ne aldığını bilirsin.

Melo'yu aldığımızda geçen sezonun ilk yarısındaki gibi mi oynayacak 2. yarısındaki gibi mi oynayacak var mı bilen? 1 ay geç alındı kampı kaçırdı geç form tuttu hikayesini geçin, bu adam futbolcu belli değil mi biyerlerde top oynayacağı? Ayrıca 1 ay geç alındı diye 6 ay formsuz mu kalır bi futbolcu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt