- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonspor, Batuhan Karadeniz'i transfer etmek için girişimlere başladığını KAP'a açıkladı.
Koydugun video Mertan Caner degilde...
Juninho Leite Bernard felan olsa suanda baslik açilmis bunu alalim diyenler vardi..
Hoca bu cocugu koysun sag tarafa ben agzimi acmam.. Bu adamlara bizim ihitiyacimiz var heleki kontenjanin oldugu yerde.. Ay
Aydinin 8 senedir yapmadigi çalim hareketleri vs yapiyor..
Koyalim oynasin yani ne var..
Sivasli Ziya konusunda gorus alabilir miyim, izleyen mutlaka vardir icinizde?
Trabzonspor, Batuhan Karadeniz'i transfer etmek için girişimlere başladığını KAP'a açıkladı.
Sivasli Ziya konusunda gorus alabilir miyim, izleyen mutlaka vardir icinizde?
uğur uçar vardı sağ bek bizde, ona benzetiyorum oyun stilini.. katkısı da o kadar olur
Ziya'yı aldıysak Şener'i de alalım..
Ayrıca Emre ve Aydın'a da Hoşçakal diyelim,alt yapıda Emre'den iyi olabilecek Barış Gök , Mertan ve Okan var...Hani laf olsun diye söylemiyorum izlediğim oyuncular...Barış Gök o kadar bahsedilen bir oyuncu değil ama harika potansiyel.
[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]
Bize göre değil yedek oturacak diye para bayılmaya gerek yok Hakan Balta kalsın yedek.
Ziya'yı aldıysak Şener'i de alalım...
Ayrıca Emre ve Aydın'a da Hoşçakal diyelim,alt yapıda Emre'den iyi olabilecek Barış Gök , Mertan ve Okan var...Hani laf olsun diye söylemiyorum izlediğim oyuncular...Barış Gök o kadar bahsedilen bir oyuncu değil ama harika potansiyel.
[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]
Bu cocuk niye kadroya giremedi bu sezon anlamiyorum, elinde formsuz Engin, ukala Emre, Aydin var zaten onun kafa nerelerde senelerdir belli degil. Bunlar dururken,sans bulurken bir hassa Emre ve Aydin yerine denense dünya mi batar, adam sag kanat oynuyor, orda vasat oynasa bile bir iki mac kimse birsey demez.Bu cocuk bu sezon mutlaka A takim kadrosunda tutulmali ve kullanilmalida. Bu Adana Demirspor macini bende hatirliyorum, cocuga dpgru dürüst pas vermediler hic.Buna ragmen asistini yapti.
Herkes Mertan niye kadroya girmedi diyor ama Mertan'ı bir Benfica maçında 15 dk iyi oynadı diye niye oynatılmıyor diyorsunuz. Adam yeterince gayret göstermiyor demek ki.