Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

emoticon-0178-rock.gif

Trabzonspor, Batuhan Karadeniz'i transfer etmek için girişimlere başladığını KAP'a açıkladı.

Koydugun video Mertan Caner degilde...

Juninho Leite Bernard felan olsa suanda baslik açilmis bunu alalim diyenler vardi..

Hoca bu cocugu koysun sag tarafa ben agzimi acmam.. Bu adamlara bizim ihitiyacimiz var heleki kontenjanin oldugu yerde.. Ay

Aydinin 8 senedir yapmadigi çalim hareketleri vs yapiyor..

Koyalim oynasin yani ne var..

Hay ağzına bal süreyim ben senin...İçimde ne varsa döktün şuan...Şans vermeden çocuğun ne olduğunu bilemezsiniz ki..Geçen sene ADS maçında oynadı Sabri ve Ayhan çocuğa tek pas atmadı...Attığında da Sercan'a asist yaptı yani ben de maçtaydım gördük..

Felipe Melo says he’s snubbed the chance of a return to Juventus after his loan stint at Galatasaray came to an end.

The Brazilian’s future is unclear after the Turkish club, for the second year running, decided to not take up their option to sign him outright.

As a result, he will return to Turin but not to stay.

“I left Juventus and went to Galatasaray where I won three titles in two years,” he stated. “Going back [to Juve] is not really an option right now.

“I talked to my Coach and other people who have been open with me. They asked me if I wanted to come back.

“I’m truthful and said I didn’t want to.”

Watch more of the revealing Felipe Melo interview, where he talks about his future options, in the video above.

Sivasli Ziya konusunda gorus alabilir miyim, izleyen mutlaka vardir icinizde?

Transfer Nöbeti

kedi gözündeki fosfor gibi gece karanlığında olanları uzaktan analiz edelim.

barış gök yenetekli fakat , saha içinde resmen topla kavga ediyor. o huyunu bırakıp takım oyunununa uyum sağlamdıktan sonra hiçbirşey olmaz..ayrıca okan ın da sözleşmesi bitti ,yenikenip yenilenmeyceği bile belli değil.

Ziya'yı aldıysak Şener'i de alalım..

Ayrıca Emre ve Aydın'a da Hoşçakal diyelim,alt yapıda Emre'den iyi olabilecek Barış Gök , Mertan ve Okan var...Hani laf olsun diye söylemiyorum izlediğim oyuncular...Barış Gök o kadar bahsedilen bir oyuncu değil ama harika potansiyel.

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]

Ziya'yı aldıysak Şener'i de alalım...

Ayrıca Emre ve Aydın'a da Hoşçakal diyelim,alt yapıda Emre'den iyi olabilecek Barış Gök , Mertan ve Okan var...Hani laf olsun diye söylemiyorum izlediğim oyuncular...Barış Gök o kadar bahsedilen bir oyuncu değil ama harika potansiyel.

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]

Bu cocuk niye kadroya giremedi bu sezon anlamiyorum, elinde formsuz Engin, ukala Emre, Aydin var zaten onun kafa nerelerde senelerdir belli degil. Bunlar dururken,sans bulurken bir hassa Emre ve Aydin yerine denense dünya mi batar, adam sag kanat oynuyor, orda vasat oynasa bile bir iki mac kimse birsey demez.Bu cocuk bu sezon mutlaka A takim kadrosunda tutulmali ve kullanilmalida. Bu Adana Demirspor macini bende hatirliyorum, cocuga dpgru dürüst pas vermediler hic.Buna ragmen asistini yapti.

Herkes Mertan niye kadroya girmedi diyor ama Mertan'ı bir Benfica maçında 15 dk iyi oynadı diye niye oynatılmıyor diyorsunuz. Adam yeterince gayret göstermiyor demek ki.

Bu cocuk niye kadroya giremedi bu sezon anlamiyorum, elinde formsuz Engin, ukala Emre, Aydin var zaten onun kafa nerelerde senelerdir belli degil. Bunlar dururken,sans bulurken bir hassa Emre ve Aydin yerine denense dünya mi batar, adam sag kanat oynuyor, orda vasat oynasa bile bir iki mac kimse birsey demez.Bu cocuk bu sezon mutlaka A takim kadrosunda tutulmali ve kullanilmalida. Bu Adana Demirspor macini bende hatirliyorum, cocuga dpgru dürüst pas vermediler hic.Buna ragmen asistini yapti.

Crapometer.jpg

CL 2013 Galatasaray;

muslera-eboue-chedjou-dany-carlinhos-selcuk-inler-hamit-nani(farfan)-sneijder-drogba

Herkes Mertan niye kadroya girmedi diyor ama Mertan'ı bir Benfica maçında 15 dk iyi oynadı diye niye oynatılmıyor diyorsunuz. Adam yeterince gayret göstermiyor demek ki.

Yanlış...Mertan gayretsiz bir oyuncu olsa A2 kaptanlığı dahi verilmez...Bir maçta eylül civarı hazırlık maçında Fatih Terim pas vermedi diye kızmıştı onu hatırlıyorum...

Mertan'ın oynayamama sebebi bence bizimkiler çok duygusal davranıyor...Hani Aydın Engin Galatsaray için feda edecek insanlar kendilerini ama olmayınca olmuyor,gitmeleri lazım...

Onlar gitmeyince gençlerin önüde kapanıyor..Engin yurt içi de değil yurt dışına çıkmalı...Hakemler sürekli üstüne oynuyor..

Emre Çolak ise dünyanın en şımarık gençlerinden biri...Söylemiştim fazla pohpohlandı , kaldıramaz...

Edit : Ayrıca sadece Benfica değil...ADS ve diğer A2 maçlarının çoğunu izleyen biriyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt