Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feneri düşrecekler bu sefer
s.a beyler duyum varmı ?
Mersimidmanyurdu nun kümeye düşmesi keşinleştiği haftada önanlaşma imzalandığı zaten duyurulmuştu...
Muslera
Eboue Semih Chedjou Tremoulinas
Hamit Gökhan Selçuk
Sneijder
Drogba Burak
Çok iyi bir ilk on bir olacaktır ; bu takım zaten çok kaliteli bir takım ancak Tremoulinas ve Hamit'in form grafiği ve verimine göre Şampiyonlar Ligi'nde ilerleriz , Lig Şampiyonluğu'nu konuşmuyorum bile zaten
Hamit'in yerine Nuri'de kiralanabilir , ya da form durumuna göre Engin 2011-2012'de ki Engin'e dönüş yaparsa , Engin oynayabilir , Erman oynayabilir.
hic kanat transferine gerek yok sag alsan sol yok sol alsan sag yok gibi bir durum. arda'dan baska ilk 11'e kanat oyuncusu yok. cok istedigim kerim frei falan daha oynayamaz ilk 11'de, yedek kulübesi icin kanat alinir, yabanci sayisi zaten bir hayli fazla. iki eksigimiz kaldi ve bunlarda benim istedigim isimler (gökhan-tremoulinas) su kadroda hamit disinda bir problem göremiyorum, takim icerisinde belki bir alternatif yaratabiliriz dicem ama yekta'yi cok gördük olmuyor maalesef. jem karacan, nuri, tolgay arslan olabilir.