Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera > Hakan Balta = Kadlec

UEFA, şike soruşturmasıyla ilgili bugün Türk medya kuruluşlarında çıkan açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın akıbetine disiplin kurulunun karar vereceğini vurgulayan UEFA Yönetimi, resmi sitesinde yer verdiği açıklamada; "Disiplin Kurulu bağımsızdır. Bu nedenle UEFA yönetiminin, kurulun soruşturmasından çıkacak kararları şimdiden tahmin etmesi mümkün değildir" denildi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında, yürürlükte olan uygulamalar çerçevesinde karar verileceğini belirten UEFA Yönetimi, Disiplin Kurulu’nun taraftara adil davranacağı konusunda kuşkuları bulunmadığını ifade etti.

Süper haber valla :)))

Yaşasın be UEFA ciddi telegol yayınlansın bu sefer tweet atalım beyler.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tremoulinas

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Çok iyi bir ilk on bir olacaktır ; bu takım zaten çok kaliteli bir takım ancak Tremoulinas ve Hamit'in form grafiği ve verimine göre Şampiyonlar Ligi'nde ilerleriz , Lig Şampiyonluğu'nu konuşmuyorum bile zaten :)

Hamit'in yerine Nuri'de kiralanabilir , ya da form durumuna göre Engin 2011-2012'de ki Engin'e dönüş yaparsa , Engin oynayabilir , Erman oynayabilir.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tremoulinas

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Çok iyi bir ilk on bir olacaktır ; bu takım zaten çok kaliteli bir takım ancak Tremoulinas ve Hamit'in form grafiği ve verimine göre Şampiyonlar Ligi'nde ilerleriz , Lig Şampiyonluğu'nu konuşmuyorum bile zaten :)

Hamit'in yerine Nuri'de kiralanabilir , ya da form durumuna göre Engin 2011-2012'de ki Engin'e dönüş yaparsa , Engin oynayabilir , Erman oynayabilir.

hic kanat transferine gerek yok sag alsan sol yok sol alsan sag yok gibi bir durum. arda'dan baska ilk 11'e kanat oyuncusu yok. cok istedigim kerim frei falan daha oynayamaz ilk 11'de, yedek kulübesi icin kanat alinir, yabanci sayisi zaten bir hayli fazla. iki eksigimiz kaldi ve bunlarda benim istedigim isimler (gökhan-tremoulinas) su kadroda hamit disinda bir problem göremiyorum, takim icerisinde belki bir alternatif yaratabiliriz dicem ama yekta'yi cok gördük olmuyor maalesef. jem karacan, nuri, tolgay arslan olabilir.

inleri alamıyorsk kiralıyalım en azından. melo da bu kafayla ortada kalır yada 3 kuruşa oynar brezilyada

hic kanat transferine gerek yok sag alsan sol yok sol alsan sag yok gibi bir durum. arda'dan baska ilk 11'e kanat oyuncusu yok. cok istedigim kerim frei falan daha oynayamaz ilk 11'de, yedek kulübesi icin kanat alinir, yabanci sayisi zaten bir hayli fazla. iki eksigimiz kaldi ve bunlarda benim istedigim isimler (gökhan-tremoulinas) su kadroda hamit disinda bir problem göremiyorum, takim icerisinde belki bir alternatif yaratabiliriz dicem ama yekta'yi cok gördük olmuyor maalesef. jem karacan, nuri, tolgay arslan olabilir.

Jem'de olabilir doğru ; yani bu sistemde tek soru işareti o nasıl performans verirse ona göre takıma yansıyacak :)

Hamit belki iyi bir yaz kampı ile coşabilir , Jem belki EPL ve Championship tecrübeleri ve üstün yeteneği ile oraya çok iyi olabilir , Engin belki çok iyi bir yaz kampı ile 2011 - 2012 Engin'ini izletebilir o bölgede ya da Erman bile oynayabilir gerçekten çokta iyi iş yapar :)

Yani alternatif bol fakat , Amrabat ve Dany'nin akıbeti ne olacak o biraz soru işareti :)

Yedek kulübesine de ; Şener Özbayraklı , Aykut Demir , Jem Karacan ve Kerim Frei şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt