Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BMuYgb4CYAEhkcy.jpg

by17

bk17 olmus :asd:

Carlinhos Selçuk İnan'dan,Burak'tan fazla kazanacak yani öyle mi :o Allahım nolur yalvarıyorum sana şu adamda bir sorun çıksında gelmesin,resmen kepazelik.

Carlinhos Selçuk İnan'dan,Burak'tan fazla kazanacak yani öyle mi :o Allahım nolur yalvarıyorum sana şu adamda bir sorun çıksında gelmesin,resmen kepazelik.

yalan haberdir inanmayın boşuna. lig tv bu zamana kadar hangi transfer haberini tutturmuş da bunu bilecek. onlar yayın yapsınlar sadece transfer haberlerine karışmasınlar. gerçi onu da tarafsız yaptıkları söylenemez

yalan haberdir inanmayın boşuna. lig tv bu zamana kadar hangi transfer haberini tutturmuş da bunu bilecek. onlar yayın yapsınlar sadece transfer haberlerine karışmasınlar. gerçi onu da tarafsız yaptıkları söylenemez

Valla hocam sadece Ligtv söylemiyor,birçok kaynak 2.5 milyondan falan bahsediyordu.3'te olur yani beklerim ben.Sanırım dünyanın en çok kazanan solbekleri listesinde ilk 5'e girebilir,ülkemizdeki vergi oranınıda düşünürsek.

Hatta 23,3 Mn € tam olarak :D

Ayrıca 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor ve kesin uzatılır , jübileyi Anzhi'de yapar diye düşünüyorum :D

Bu haberlerin kolpa olduğunu düşünüyorum , sözde Adalı'nın sponsoru da Emirates'di , hemen yalanlama geldi Emirates'den.

Bir yılda aldığı ücret dışında, Doğrudur.. Emirates gelişmeleri konusunda da emin değilim, bişey diyemicem....

Ağustos 2011'de Rusya'nın Dağıstan bölgesinin takımı Anji Mahaçkala'ya transfer olan Eto'o, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.Rus ekibinden yılda yaklaşık 21 milyon € kazanacak olan Eto'o için Anzhi, Inter'e 30 milyon € bonservis bedeli ödemiştir.

Kaynak-Vikipedia

Bu gelişmeye göre 2 sene evvel lisans için 30 M€ ödeyen anzhi neden bedelsiz yollasın.. belki yıllık 21 M€ dan kurtulmak için olabilir...

SPORX.COM ‏@sporx 8 sn

Amrabat'ın menajeri Barry Thomas Skysports'a konuştu: "Premier League'den Amrabat'a bir hayli ilgi olduğunu biliyoruz" (Sporx Dış Haberler)

SPORX.COM@sporx 1 dk Amrabat'ın menajeri Barry Thomas Skysports'a konuştu: "Premier League'den Amrabat'a bir hayli ilgi olduğunu biliyoruz" (Sporx Dış Haberler)

amrabat yürekli bir adam yedekliğide sorun etmes gitmememli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt