Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Rusya'dan o kadar parayı bırakıp geleceğini hiç sanmıyorum yıllık ne kadar alıyor Rusya'da ?
Carlinhos Selçuk İnan'dan,Burak'tan fazla kazanacak yani öyle miAllahım nolur yalvarıyorum sana şu adamda bir sorun çıksında gelmesin,resmen kepazelik.
yalan haberdir inanmayın boşuna. lig tv bu zamana kadar hangi transfer haberini tutturmuş da bunu bilecek. onlar yayın yapsınlar sadece transfer haberlerine karışmasınlar. gerçi onu da tarafsız yaptıkları söylenemez
Hatta 23,3 Mn € tam olarak
Ayrıca 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor ve kesin uzatılır , jübileyi Anzhi'de yapar diye düşünüyorum
Bu haberlerin kolpa olduğunu düşünüyorum , sözde Adalı'nın sponsoru da Emirates'di , hemen yalanlama geldi Emirates'den.
SPORX.COM @sporx 8 sn
Amrabat'ın menajeri Barry Thomas Skysports'a konuştu: "Premier League'den Amrabat'a bir hayli ilgi olduğunu biliyoruz" (Sporx Dış Haberler)
SPORX.COM @sporx 8 sn
Amrabat'ın menajeri Barry Thomas Skysports'a konuştu: "Premier League'den Amrabat'a bir hayli ilgi olduğunu biliyoruz" (Sporx Dış Haberler)
Link atar mısın ?
SPORX.COM @sporx 8 sn