Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenev kadlec icin leverkusen ile anlasmis...

feneve gelen oyuncunun aklina sasarim bunlar bir yerden garanti almis ki transfer yapiyorlar..

ceza gelmeyecek bence..

ceza fala gelmez abi umutlanıyor bizimkiler boşa avrupaya almazlar en fazla adamın derdi zaten bize 4.yıldızı taktırmamak

fenev kadlec icin leverkusen ile anlasmis...

feneve gelen oyuncunun aklina sasarim bunlar bir yerden garanti almis ki transfer yapiyorlar..

ceza gelmeyecek bence..

bu adamin babasi iyi topcuydu ,oglu ise pek o kadar ahim sahim degil.Yasi da olmus 28 ,son defa parayi vurayim hesabi:yenieek:

baska bir numara yok ,bildigin orta sinif transfer

ceza falan beni ilgilendirmez arkadas adamlar transfer yapiyor, kulüple anlastik diyorlar borsaya bizden daha akilli davrandiklari kesin. alper'i falan olur olmaz yere bildirdiler

Kadlec çok net bir şekilde kötü transfer bence akıllı davranmıyorlar Türkiye ligini istiyo aziz avrupayı zaten takmıyor ki

Lan varya gidip Ekotto'yu alcaksın al sana yüzyılın çalımı :rolleyes:

Serkan Reçber sabah Carlinhos'un,sıradan bir futbolcu olduğunu söyledi ki,bence de öyle.

AW: Transfer Nöbeti

Bu Haciismanoglu TFF baskani olsun

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Valla linc edecek bazilari belki ama, Carlinhos olmuyorsa Ziegler´i düsünürdüm ben. Dengeli bir sol bek. Fena bir adam degil.

Lan varya gidip Ekotto'yu alcaksın al sana yüzyılın çalımı :rolleyes:

ne ekottosu allah askina biz vizyonsuz muyuz? calim, giciklik transfer sebebi midir? hem fiyati cok yüksek. biz seneye sözlesmesi biten tremou.. alsak süper olur, adam kulübe para kazandirmak icin bu yaz gidecek al sana chedjou gibi ucuza kapatilacak transfer. 3.5 - 4.5 falan biter..

yine fener transfer yapti diye üzülen kizanlar var icimizde

o arkadaslar sorum var,iicinizde hanginiz kadleci galatasarayda görmek ister?bosa üzülmeye degmez

Ohh be bir ara Ekotto'yu alacaklar diye tırsmıştım :asd:

Şimdi bizimkilerden Ekotto hamlesi bekliyorum ama bizimkiler çoktan köylü Carlinhos'u almışlardır.

Ya onlar kim Ekotto'yu almak kim adam en kötü ihtimalle Avrupa Kuplarında oynamasa bile İngiltere Liginde oynuyor.

Lig tv adilerin Kerim Frei-besiktas haberine attigi basliga bak yahu; Bir Alper Potuk vakasi daha mi. Bukadar belli etmeyin it oglu itler

Kadlec ne laynnnn :lol:

iki senedir carlinhos'la ilgileniyoruz arkadas, parayi koyunca istedigini alirsin. patrice evra, marcelo, coentrao falan olmadiktan sonra. sol bek almak bukadar zormu? savunmayica fazla para verilmez mi yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt