Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalnız seçim açıklandığında transferler aksar dedik ama bazıları umutluydu gördüğünüz gibi çok aksadı yavaş davranıyoruz niyeyse

kadlec anadolu topcusu (ts dahil)

ekotto gelecek diye cekinmedim degil :)

ne ekottosu allah askina biz vizyonsuz muyuz? calim, giciklik transfer sebebi midir? hem fiyati cok yüksek. biz seneye sözlesmesi biten tremou.. alsak süper olur, adam kulübe para kazandirmak icin bu yaz gidecek al sana chedjou gibi ucuza kapatilacak transfer. 3.5 - 4.5 falan biter..

Bana göre Ekotto iyi tercih en azından Carlinhos'a göre..

Çalım işi espiri olsun diye yazdım.Yoksa bazıları gibi öyle takıntılarım yok çok şükür :asd:

Adını yazamadığımız(Tremi...) bekte iyi o da olur ama ben başından beri Ekotto'yu istiyorum.

Iyi de bunlar Carlinhos´a neden sulanmamis lan? Gözümden düstün oglum Carlinhos. Demek ki gercekten bi halta yaramiyorsun :)

yalnız seçim açıklandığında transferler aksar dedik ama bazıları umutluydu gördüğünüz gibi çok aksadı yavaş davranıyoruz niyeyse

Biz bence çoktan Jem + Frei + Umut + Gökhan + Yabancı sol bek ile anlaştık ancak seçimden sonra bombaları ardı ardına patlatacağız sanırım :)

AW: Transfer Nöbeti

Tremoulinas Frans Ligi carlinhos Versionu. Iyi olur.

AMA 2 yas daha yasli

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Bana göre Ekotto iyi tercih en azından Carlinhos'a göre..

Çalım işi espiri olsun diye yazdım.Yoksa bazıları öyle takıntılarım yok çok şükür :asd:

Adını yazamadığımız(Tremi...) bekte iyi o da olur ama ben başından beri Ekotto'yu istiyorum.

"kulübümüzün menfaatleri dogrultusunda"

g.inleri alsak bana yeter de artar bile. ekotto en az onun kadar maliyetli zira. g.inler bile muamma

ne ziegler i arkadaş , ergün penbe dönsün daha iyi olur.

Ziegler > Kadlec :yenieek:

Ekotto'yu biz alalım bari

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Tremoulinas Frans Ligi carlinhos Versionu. Iyi olur.

AMA 2 yas daha yasli

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Arif Hocam sen yapma bari ;

Tremoulinas ile Carlinhos bir mi ?

Carlinhos'un en basitinden Ligue 1 , Uefa , ŞL tecrübeleri var mı ?

Bu yaşına kadar , Avrupa'ya göre vasat derecede fizik gücü olan Brezilya Lig'inden çıkmış mı ?

Yapmayın lütfen Tremoulinas > Carlinhos NET !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt