Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsor bu hafta veya gelecek hafta açıklanmazsa hem transferi unutun hemde sponsorsuz formalara alıştırın kendinizi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde olan Serdar Taşcı ve Hugo Almeida konusunda NTVSpor'a açıklama yaptı. Almeida ile ilgilendiklerini bir kez daha doğrulayan Aysal, "Almeida çok iyi bir oyuncu ancak Prandelli'nin tercihi değil" dedi.

Spartak Moskova forması giyen ve kontenjan sorunu bulunamayan Serdar Taşcı ile de ilgilendiklerini ancak bu transferin de Prandelli tarafından istenmediğini ifade eden Aysal, "Prandelli bu oyuncunun yavaş olması ve sistemine uymamasından dolayı geri çevirdi" şeklinde konuştu.

Bu hafta çok kritik bence.Transferde çok geç kaldık ama bu hafta ve gelecek haftadan sonra gelen adamdan hayır gelmez pek. :D

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde olan Serdar Taşcı ve Hugo Almeida konusunda NTVSpor'a açıklama yaptı. Almeida ile ilgilendiklerini bir kez daha doğrulayan Aysal, "Almeida çok iyi bir oyuncu ancak Prandelli'nin tercihi değil" dedi.

Spartak Moskova forması giyen ve kontenjan sorunu bulunamayan Serdar Taşcı ile de ilgilendiklerini ancak bu transferin de Prandelli tarafından istenmediğini ifade eden Aysal, "Prandelli bu oyuncunun yavaş olması ve sistemine uymamasından dolayı geri çevirdi" şeklinde konuştu.

Bu Prandelli birtane ya <3

Hocanın Podol ile Eto ' u reddetmesi mantıklı ,

Bu ikili yeni sistemde mızmız oyuncu olur .

Kanyondayım yemeğe çıkayım dedim.pat diye çaprazımdaki masaya 2 tane karaktersiz oturdu fenerden. Kim sizce tahmin edin bakalım

ulen bu başkanda bir şeyler var he seksi meksi kafaya takmıştı bir ara şimdide kendi başına almeidayı alacaktı prandelli engel olmasa almeidanın neresi iyi yakışıklı seksi diyemi istiyor çözemedim ben bu adamı

prandelliye karşı hayranlık beslemeye başladım.. bu adam bizi büyük puan farkı ile şampiyon yapar..

Sabri ' yi , Engini , Necatiyi ...

veto eden bir kişi Almeida ' yı istemez .

forvet transferinde risk almamalıyız. tecrübeli ve kaliteli bir forvet şart. Huntelaar ve ya Podolski mükemmel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt