Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.696
- 11.564
- 1.838
Sponsor bu hafta veya gelecek hafta açıklanmazsa hem transferi unutun hemde sponsorsuz formalara alıştırın kendinizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde olan Serdar Taşcı ve Hugo Almeida konusunda NTVSpor'a açıklama yaptı. Almeida ile ilgilendiklerini bir kez daha doğrulayan Aysal, "Almeida çok iyi bir oyuncu ancak Prandelli'nin tercihi değil" dedi.
Spartak Moskova forması giyen ve kontenjan sorunu bulunamayan Serdar Taşcı ile de ilgilendiklerini ancak bu transferin de Prandelli tarafından istenmediğini ifade eden Aysal, "Prandelli bu oyuncunun yavaş olması ve sistemine uymamasından dolayı geri çevirdi" şeklinde konuştu.
Kanyondayım yemeğe çıkayım dedim.pat diye çaprazımdaki masaya 2 tane karaktersiz oturdu fenerden. Kim sizce tahmin edin bakalım
Kanyondayım yemeğe çıkayım dedim.pat diye çaprazımdaki masaya 2 tane karaktersiz oturdu fenerden. Kim sizce tahmin edin bakalım
Haha duyum gibi duyum be .d bana da15 ine kadar aciklanir dediler
Bekir-Emre
15 olmaz![]()