Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Büyük harflerle RON yazmışsın ya bende ALDO Koydum RONALDO OLDU![]()
Iyi dikkat etmissin kardes, ama bir yerde eksiigin var... Iki tane I var kacirdigin, bak bakali hangi kelime cikiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük harflerle RON yazmışsın ya bende ALDO Koydum RONALDO OLDU![]()
Bro yabancı sınırı olmasaydı niye Semih , Selçuk falan kadroda dursun ki ? Yerine yabancı oyuncular alırdık . Ayrıca sağ bek için de DeAndre Yedlin'i alırdım .
koray da hava toplarında iyi ki.koray ve balanta birlikte de oynayabilir.doria zor gibi...
Iyi dikkat etmissin kardes, ama bir yerde eksiigin var... Iki tane I var kacirdigin, bak bakali hangi kelime cikiyor![]()
Gavur takimi kurdun dersiniz diye, yoksa daha iyisini herzaman alabilirsin ama yine mutavezi olalim dedik, fazla para harcamadan![]()
Yabanci kurali olmasa soyle bir kadroyu merak ederdim bu sezon, tabiki onemli bir sponsor anlasmasi ile..
Yas ortalamasi baya dusuk, hele defans hatti icin ama uzun yillar katki verecek bir kadro olabilirdi..
Yine kadroda 2 tane Turk olsun dedim yoksa gavur takimi kurdun dersiniz![]()
endoğan bence kerim frei dan daha potansiyelli olabilir.videosunu izlediyseniz sürat,teknik fazlasıyla var.94lü bi de..
Su Birhan in roportajini izledim, cocuk hem yetenekli, hem neseli, hem mantikli konusuyor, yani kafasi calisiyor gibi gercekten. Prandelli beni bilerek defansta oynatti dedi, defansif yonum daha iyi olsun diye, yoksa orta saha da oynarim normalde diyordu ama boylece 2 yonlu bir orta saha olurum diye konusuyordu..
oyun zekası müthiş abi o çocuğun.altyapıdaki en büyük potansiyel şu an.bi de yaşıtı doğuşcan incedere var kanat....devre arası kampa onu alabilir prandelli.
Olabilir dogrudur, ama Birhan i iyi dinledim, konusmasina, dusuncelerine, cocuk ben yapacam demek istiyor, bunu yavas yavas takima monte edebilsek cok iyi olur hem oynadigi mevki acidan, hemde kolay rakiplere karsi soyle 10-15 dakika sure alabilse tecrube kazanir ve daha da ozguvenli olabilir..
Ayrica Berk Yildiz da gayet potansiyelli.