Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bro yabancı sınırı olmasaydı niye Semih , Selçuk falan kadroda dursun ki ? Yerine yabancı oyuncular alırdık . Ayrıca sağ bek için de DeAndre Yedlin'i alırdım .

Gavur takimi kurdun dersiniz diye, yoksa daha iyisini herzaman alabilirsin ama yine mutevazi olalim dedik, fazla para harcamadan :)

Gavur takimi kurdun dersiniz diye, yoksa daha iyisini herzaman alabilirsin ama yine mutavezi olalim dedik, fazla para harcamadan :)

Yabancı sınırı olmayacak ve kadroda Türk bulunacak dimi :D Aynısını sadece biz değil bütün takımlar yapmazsa hiçbir şey bilmiyorum . Hatta yabancı sınırı olmasa diğer takımlar yedeklerini bile yabancı yaparlar . Belki bjk hariç çünkü onlar yabancı planlamasını 5+3'e göre yapmışlardı :D

ula bizde çok genç var da nasıl ki bruma,telles ve koraya direkt ilk 11 gözüyle bakabilyoz...yedekleri de bi kenara koymak lazım.birhan vatansever,sinan gümüş,emre can coşkun,ibrahim coşkun ve berk ünsal gibi.aslında ben endoğan ve kaan baysaldan çok ümitliyim.bakalım altyapıda neler yapacaklar..a 2 de bi döktürsünler de..

Yabanci kurali olmasa soyle bir kadroyu merak ederdim bu sezon, tabiki onemli bir sponsor anlasmasi ile..

Yas ortalamasi baya dusuk :D , hele defans hatti icin ama uzun yillar katki verecek bir kadro olabilirdi..

Yine kadroda 2 tane Turk olsun dedim yoksa gavur takimi kurdun dersiniz :p

y%25C4%25B1ld%25C4%25B1r%25C4%25B1m%2Bdemir%25C3%25B6ren.jpg

y%25C4%25B1ld%25C4%25B1r%25C4%25B1m-demir%25C3%25B6ren_43713.jpg

Stoper için bir sürü isim sayılıyor ama Emre Can Coşkun koptu geliyor.Bunu görebiliyorum.Bi onun fiziğine bakıyorsun bide diğer alt yapıdan çıkmış futbolcuların fiziğine bakıyorsun.Arada fark var.

endoğan bence kerim frei dan daha potansiyelli olabilir.videosunu izlediyseniz sürat,teknik fazlasıyla var.94lü bi de..

Su Birhan in roportajini izledim, cocuk hem yetenekli, hem neseli, hem mantikli konusuyor, yani kafasi calisiyor gibi gercekten. Prandelli beni bilerek defansta oynatti dedi, defansif yonum daha iyi olsun diye, yoksa orta saha da oynarim normalde diyordu ama boylece 2 yonlu bir orta saha olurum diye konusuyordu..

Sunu yavas yavas A takima monte edebilsek cok iyi olur bizim icin.

Joel Campbell çok potansiyelli bir oyuncu ve gelişimine devam ediyor.AMA Joel Campbell transferine sıcak bakmıyorum . Joel Campbell forvet özellikleri iyi olan bir oyuncu değil .Basında forvet gibi lanse ediliyor ama Campbell sol ayaklı sağ açıklardan. Yabancı kontenjanı dolayısıyla Olcan'ın fazla süre alacağını düşünürsek sol tarafa ve forvete geçince performansı düşen bir oyuncu ne kadar mantıklı bilemiyorum . Bize esas olarak sol ön-forvet oynayabilecek bir oyuncu gerekiyor,Podolski olabilirdi ama başkan ilgilenmiyoruz dedi.

Joel Campbell geçen sezon Olympiakos la 43maç 11gol 12asist ortalamaları yakaladı. Deplasman karnesi ise çok iç açıcı değil.(DEPLASMAN=2 gol 2asist) . Takımda BurakYIlmaz olduğu sürece tek forvet sıkıntılarımız sürecek.Bruma-Burak-X arasında rotasyon yapabileceğimiz bir oyuncu olmalı. Bruma-Wes-Olcan -X ; X-Wes-Olcan -Burak kombinasyonlarına uyması gerekiyor.Ve kanattaki skor açığımız kapatması açısından da önemli.Campbell yararlı olabilir ama forvet-sol ön de daha etkili birileri bulunabilir.

Su Birhan in roportajini izledim, cocuk hem yetenekli, hem neseli, hem mantikli konusuyor, yani kafasi calisiyor gibi gercekten. Prandelli beni bilerek defansta oynatti dedi, defansif yonum daha iyi olsun diye, yoksa orta saha da oynarim normalde diyordu ama boylece 2 yonlu bir orta saha olurum diye konusuyordu..

oyun zekası müthiş abi o çocuğun.altyapıdaki en büyük potansiyel şu an.bi de yaşıtı doğuşcan incedere var kanat....devre arası kampa onu alabilir prandelli.

oyun zekası müthiş abi o çocuğun.altyapıdaki en büyük potansiyel şu an.bi de yaşıtı doğuşcan incedere var kanat....devre arası kampa onu alabilir prandelli.

Olabilir dogrudur, ama Birhan i iyi dinledim, konusmasina, dusuncelerine, cocuk ben yapacam demek istiyor, bunu yavas yavas takima monte edebilsek cok iyi olur hem oynadigi mevki acidan, hemde kolay rakiplere karsi soyle 10-15 dakika sure alabilse tecrube kazanir ve daha da ozguvenli olabilir..

Ayrica Berk Yildiz da gayet potansiyelli.

Olabilir dogrudur, ama Birhan i iyi dinledim, konusmasina, dusuncelerine, cocuk ben yapacam demek istiyor, bunu yavas yavas takima monte edebilsek cok iyi olur hem oynadigi mevki acidan, hemde kolay rakiplere karsi soyle 10-15 dakika sure alabilse tecrube kazanir ve daha da ozguvenli olabilir..

Ayrica Berk Yildiz da gayet potansiyelli.

TR kupasında oynar büyük ihtimal..evet berk yıldız da büyük potansiyel ama berk ''yapıcam '' diyo mu birhan gibi bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt