Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatta sana bir sey soyleyeyim Devre Arasinda Scout Ekibinin Arap liginde oynayan genc bir cocuk Adbulrahman denen cocuk vardi buda youtubede artist gibi hareketlerle adam geciyordu bunuda scout onerdi ben begenmistim cocuk fena calimlari vardi Ayni ronaldinho gibi Calimlar atiyordu simdi adi gecilmiyor.

cogu de goygoy herseye inanma, biliyorum salihe benzeyen bir arap vardi simdi nerde bilmem, ama bizim scoutlar cok yetersiz, sanirim dogru dürüst scout ekibimiz bile yok...:nonchalance:

En kötü dediğin, en büyük ihtimal aynı zamanda...5 e filan çıktıktan sonra Ozan alınır, bakma 8 istediklerine, şu anda bile Tarık tan fazlası var defansif bakımdan ve henüz 19 yaşında...

Yasin bile bek oynamayı benimsemesi halinde Tarık tan daha düşük bir bek profili çizmez diye tahmin ediyorum, Dortmund ta iken orada oynamışlığı da var...

Tarık birde tam patlamayı yaparsa o zaman kafalarınızı taştan taşa vurursunuz , bugün geçen sezon Fenerbahçe'yi taşıyan Caner'in defansif olarak etkisi ne kadar bir düşün lütfen.

renktaş ben yeni 1 senelik üyeyim. çokda güzel ve faydalı bir forum ama emin ol. benim gibi bir cok kişinin özelliklede yeninlerin en buyuk sıkıntısı tanımadan etmeden suphelenmeden bır tane dingil tarafından o kişiyi anında etiket edilmesi beni ve benim gibi bir cok üyeyi eminimki rahatsız ediyordur hele birde begenın ve yorumun az ise tamam sen kesin fblisin damgası yıyorsun bu sebeble eminim ki bır cok kısı ve üye bu e bunun gıbı polemıklere gırmemek ıcın onlıne olmadan yadaonline olup yorum yazmadan takıp edıyor sıteyıçok fazla önyargılı olmamamak lazım bu heranamda gecerli saygılar

[attachment=12425:uploadfromtaptalk1407804009048.jpg]

* LG G2 Tapatalk *

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1407804009048.webp
    uploadfromtaptalk1407804009048.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 368
Scout ekibi kotu zaten ona lafim yok Hajrovic,Salih niceleri.. Berbat bir ara Youri Tielemans varsi 16 yasinda Michy Batsuayi simdi adlari gecmiyor scout oneriyor ama is yok.
cogu de goygoy herseye inanma, biliyorum salihe benzeyen bir arap vardi simdi nerde bilmem, ama bizim scoutlar cok yetersiz, sanirim dogru dürüst scout ekibimiz bile yok...:nonchalance:

Bir zamanlar ozan ipek vardi ,neoldu o eleman ?

Sol acikta oynasada asil mevkisi sol bekti galiba ..

Kewell' i örnek olarak aliyorum demisti , fena oyuncu degildi ..

Campbell santrafor (4231) nasıl.olur ?

Adam aslında bi 433 winger kanat

Costa ricada tek firveti.iyi oynamıştı kanimca

* LG G2 Tapatalk *

Bugün Podolski veya Campbell KAP'a düser

* LG G2 Tapatalk *

Podolski veya capmbell bjk karsı (CL play off) oynarlarsa..cl de oynatabilirmiyiz transfer etdikden sonra?

* LG G2 Tapatalk *

ahh ulan ahhh

Jackson Martinez daha büyük hedefleri olan bir takıma transfer olmak istediğini açıkladı.

Bugün yeni hücum oyuncu gelsin artik, kaç hafta ve nobet geçti ve daha hala 0 kaliteli transfer yapildi Olcan hariç

SON DAKIKA !!!

Joel Campbell Ipswich Kadrosundan Çıkarılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt