Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campellı bende beğeniyorum ama gelse de kiralık gelecek bonservisi 15 milyon euro olacak o parayı verip alamayacaz zaten. 1 sene için işimize yarar tabi.

Boşuna transfer beklemeyin. Başkan açıklama yapmış, maliyeti az oyunculara yöneleceğiz demiş. Geçmiş olsun.

Campellı bende beğeniyorum ama gelse de kiralık gelecek bonservisi 15 milyon euro olacak o parayı verip alamayacaz zaten. 1 sene için işimize yarar tabi.

Bu seneki performansı belirler onu.. Seneye alabiliriz! Bizim için kritik sene bu sene çünkü seneye <hisse arttırılması mı ne yaptık> ya onun ekmeğini yiyecez

Fener'in son karışıklığından sonra Ünal Aysal'ın transfere büyük para harcama ihtimali tamamen bitti bana göre. Bu kadro ile de şampiyon olabileceğimizi düşünüyor. CL açısından bakarsak belki gruptan çıkarız; sonrası için zaten 30 da harcasak 50 de harcasak kura şansına bakıyor iş, maddi durumumuz kötüyken CL için de harcama yapmaz..

Fener'in son karışıklığından sonra Ünal Aysal'ın transfere büyük para harcama ihtimali tamamen bitti bana göre. Bu kadro ile de şampiyon olabileceğimizi düşünüyor. CL açısından bakarsak belki gruptan çıkarız; sonrası için zaten 30 da harcasak 50 de harcasak kura şansına bakıyor iş, maddi durumumuz kötüyken CL için de harcama yapmaz..

2 tane yabancı 1 tane yerli alırsak , hem şampiyonluğu garantileriz hem de psikolojik baskı oluşur fbde . Zaten antrenörleri ersun yanal kadar iyi değil . Geçen seneki gibi son dakika golleri de olmayacak . Bizim de deplasman performansımız öyle olmayacak . Yani 2-3 transferle çok rahat 4. yıldızı alırız :)

2 tane yabancı 1 tane yerli alırsak , hem şampiyonluğu garantileriz hem de psikolojik baskı oluşur fbde . Zaten antrenörleri ersun yanal kadar iyi değil . Geçen seneki gibi son dakika golleri de olmayacak . Bizim de deplasman performansımız öyle olmayacak . Yani 2-3 transferle çok rahat 4. yıldızı alırız :)

2 yabancı alırsak nasıl oynatacağız?

Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma oynayacaklar muhtemelen banko ilk 11 oynayacaklar. Bunlardan belki Telles'i kesebiliriz, onun yerine de oynayacak adam yok bana göre, Balta artık sol bekte aşırı ağır kalır gibi duruyor. Yerli sol bek de alamıyoruz gibi gözüküyor. Pek ümidim yok açıkçası transferden..

2 yabancı alırsak nasıl oynatacağız?

Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma oynayacaklar muhtemelen banko ilk 11 oynayacaklar. Bunlardan belki Telles'i kesebiliriz, onun yerine de oynayacak adam yok bana göre, Balta artık sol bekte aşırı ağır kalır gibi duruyor. Yerli sol bek de alamıyoruz gibi gözüküyor. Pek ümidim yok açıkçası transferden..

Muslera - Melo - Telles - Bruma - Sneijder olacak yabancılarımız . Belki Chedjou da kalabilir . 6 yabancı olur . Bruma ile dönüşümlü oynatabilirsek Campbell alınırsa bir de iyi kötü savaşçı , teknik bir orta saha alınırsa iyi olur .

Bu sene 3 kulvarda oynayacağız . Bruma çok ciddi bir sakatlıktan yeni çıktı . Uzun bir süre oynamadı . En azından 1 sene daha kendine dikkatli bakması lazım . Hemen ilk 11'e koyarsak daha kötü olabilir . O yüzden Campbell gelirse hem dönüşümlü oynar hem de açık takımlara karşı iyi olur .

Teknik , savaşçı orta saha da Eduardo Vargas olabilir . Şu an kontratını ve maliyetini bilmiyorum ama bu tipte bir oyuncu lazım bana göre . Kendisi aynı zamanda kanatlarda ve forvet arkası da oynayabiliyor .

Campbell-Eduardo Vargas uçurur bizi diyebilirim . Burda tek sorun işareti Telles'in yerine yedek bir sol bek olmaması . Hakan Balta var ama o da son yıllarda düşüşe geçti . Tarık veya İshak olsaydı iyi olurdu .

10574305_763781483665067_4670126904737304381_n.jpg

Chedjou oldukça neşeli. ayrılacak bir oyuncu bırak neşeyle idman yapmayı. tesislere bile gitmez yada a2 ile çalışır. Sanki gitmeyecek gibi. 3.stoper olmakda istemeyecektir. Stoper transferinden umutluydum ama zor gibi.

1-Daha Yabancı oyuncu yollayamadık.

2-Sponsorumuz yok

Bunlar bile transferin önünde büyük engel. Bence pek ümitlenmeyin. Maddi durumda sıkıntı. Kendi içimizden cıkan bruma,hamit,veysel gibi transferlerle idare edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt