Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.947
- 20.707
- 2.333
SON DAKIKA !!!
Joel Campbell Ipswich Kadrosundan Çıkarılmış.
Hayırlı olsun diyebilir miyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKIKA !!!
Joel Campbell Ipswich Kadrosundan Çıkarılmış.
Campellı bende beğeniyorum ama gelse de kiralık gelecek bonservisi 15 milyon euro olacak o parayı verip alamayacaz zaten. 1 sene için işimize yarar tabi.
Fener'in son karışıklığından sonra Ünal Aysal'ın transfere büyük para harcama ihtimali tamamen bitti bana göre. Bu kadro ile de şampiyon olabileceğimizi düşünüyor. CL açısından bakarsak belki gruptan çıkarız; sonrası için zaten 30 da harcasak 50 de harcasak kura şansına bakıyor iş, maddi durumumuz kötüyken CL için de harcama yapmaz..
2 tane yabancı 1 tane yerli alırsak , hem şampiyonluğu garantileriz hem de psikolojik baskı oluşur fbde . Zaten antrenörleri ersun yanal kadar iyi değil . Geçen seneki gibi son dakika golleri de olmayacak . Bizim de deplasman performansımız öyle olmayacak . Yani 2-3 transferle çok rahat 4. yıldızı alırız![]()
2 yabancı alırsak nasıl oynatacağız?
Muslera - Telles - Melo - Sneijder - Bruma oynayacaklar muhtemelen banko ilk 11 oynayacaklar. Bunlardan belki Telles'i kesebiliriz, onun yerine de oynayacak adam yok bana göre, Balta artık sol bekte aşırı ağır kalır gibi duruyor. Yerli sol bek de alamıyoruz gibi gözüküyor. Pek ümidim yok açıkçası transferden..
Arsenal in maci ne zaman ki ve ne maci varda Campbell kadroda yok ?
Premier Lig başlıyor hafta sonu.
o kadroya alınmayınca noluyor tam anlatabilecek var mı
Evet ağır futbol cahil olduğunu da ortaya çıktı.
3lu defans derken 3 stoper ve 2 wing back le oynuyorsun
Biraz ne baktigini arastir
Aslında birşey olduğu yokta bir umut aslında olan Şampiyonlar Ligi kadrosu.