EMREE DENLİ
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2012
- 3.553
- 1
- 858
İroni kattım ciddiye alanlar olabilir ..
Çok ciddiye alsam basit cevap vermezdim uzun yazardım kardeş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İroni kattım ciddiye alanlar olabilir ..
Çok ciddiye alsam basit cevap vermezdim uzun yazardım kardeş.
İyimser davranıp % 1 ihtimal vereyim hadi!...Özellikle bek mevkiinde ''Gelecek vaadeden'' o kadar çok örnek gördüm ki Tarık tan daha fazla ışıldayıpta beklentileri boşa çıkaran...O yüzden öyle 5-6 milyon gibi fiyatlara alınmasına şiddetle karşıyım; en fazla 2 ye alınıp, olup olmayacağına bakılacak seviyede bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, yoklukta idare eder beklentisiyle o da...
Salih e verilen parayla kıyaslama hatasına düşenler var, ''Su-i misal misal olmaz'' denir, bir kazık yenilmiş olması başka kazıklar yemeyi gerektirmez yani...Biraz hızlı ve topla driplingi iyi her futbolcu dan da Caner in hücuma verdiği desteği verebileceğini beklemekte doğru değil; ki bizdeykende ben Caner in bek oynamayı benimsemesi halinde çok iyi bir bek olacağı öngörüsünde bulunmuş, takımda tutulmasını hararetle savunmuştum burada bir çok mesajımda; zaman beni haklı çıkardı, maalesef...
Çok ciddiye almamışsın ama ciddiye almışsın sonuçta .
Bence kendi görüşünü savunmak için baya bir uğraşıyorsun ancak Tarık Çamdal bu takıma kazandırılıp en kötü ihtimalle bu saçma sınır varken denenmesi gereken bir oyuncudur ve emin olun ki Prandelli ile birlikte kendini daha fazla geliştirip oyununu belli bir standarda dökecektir.
Herkesin hangi amaçla yazdığını direk anlamıyosun basit olarak okuduğum için belkide ironiyi anlamadım ama cevabına çok takılmış olsaydım daha uzun bir yazıyla açıklama yapardım.
Bence kendi görüşünü savunmak için baya bir uğraşıyorsun ancak Tarık Çamdal bu takıma kazandırılıp en kötü ihtimalle bu saçma sınır varken denenmesi gereken bir oyuncudur ve emin olun ki Prandelli ile birlikte kendini daha fazla geliştirip oyununu belli bir standarda dökecektir.
6 milyon euroyu üstelik bu kadar sıkışık durumda iken hiçbir ışık vermeyen bir oyuncuya sırf denemek için mi verelim ?Üstelik yabancı sınırı son senesinde iken...
Bu adamın tek özelliği pırpır koşması , başka ne özelliği var ?
Böyle bir şey yok.
keşke campbell yerne patoyu alsak
3 oldu kaldı 37![]()
6 milyon euroyu üstelik bu kadar sıkışık durumda iken hiçbir ışık vermeyen bir oyuncuya sırf denemek için mi verelim ?Üstelik yabancı sınırı son senesinde iken...
Bu adamın tek özelliği pırpır koşması , başka ne özelliği var ?
Nasıl böyle bir şey yok ? 5+3 son senesinde değil mi ?
Oğulcan çağlayan son 3 macda 3 gol atmış antepde.