Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyimser davranıp % 1 ihtimal vereyim hadi!...Özellikle bek mevkiinde ''Gelecek vaadeden'' o kadar çok örnek gördüm ki Tarık tan daha fazla ışıldayıpta beklentileri boşa çıkaran...O yüzden öyle 5-6 milyon gibi fiyatlara alınmasına şiddetle karşıyım; en fazla 2 ye alınıp, olup olmayacağına bakılacak seviyede bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, yoklukta idare eder beklentisiyle o da...

Salih e verilen parayla kıyaslama hatasına düşenler var, ''Su-i misal misal olmaz'' denir, bir kazık yenilmiş olması başka kazıklar yemeyi gerektirmez yani...Biraz hızlı ve topla driplingi iyi her futbolcu dan da Caner in hücuma verdiği desteği verebileceğini beklemekte doğru değil; ki bizdeykende ben Caner in bek oynamayı benimsemesi halinde çok iyi bir bek olacağı öngörüsünde bulunmuş, takımda tutulmasını hararetle savunmuştum burada bir çok mesajımda; zaman beni haklı çıkardı, maalesef...

Bence kendi görüşünü savunmak için baya bir uğraşıyorsun ancak Tarık Çamdal bu takıma kazandırılıp en kötü ihtimalle bu saçma sınır varken denenmesi gereken bir oyuncudur ve emin olun ki Prandelli ile birlikte kendini daha fazla geliştirip oyununu belli bir standarda dökecektir.

Bence kendi görüşünü savunmak için baya bir uğraşıyorsun ancak Tarık Çamdal bu takıma kazandırılıp en kötü ihtimalle bu saçma sınır varken denenmesi gereken bir oyuncudur ve emin olun ki Prandelli ile birlikte kendini daha fazla geliştirip oyununu belli bir standarda dökecektir.

6 milyon euroyu üstelik bu kadar sıkışık durumda iken hiçbir ışık vermeyen bir oyuncuya sırf denemek için mi verelim ?Üstelik yabancı sınırı son senesinde iken...

Bu adamın tek özelliği pırpır koşması , başka ne özelliği var ?

Peki...

6 milyon euroyu üstelik bu kadar sıkışık durumda iken hiçbir ışık vermeyen bir oyuncuya sırf denemek için mi verelim ?Üstelik yabancı sınırı son senesinde iken...

Böyle bir şey yok.

Bu1ndKcCEAAqaC7.jpg:large

Arsenal'in Uefa'ya bildirdiği kadro.

GS TV de Türkiye Kupasında ki Bursaspor maçı var.

Elinde onu yapan dengeli hücuma bu kadar desteği bile veremeyen bekler varken neden bahsediyorsun (Veysel hariç) fakat onunda oyun tarzı farklı.

Ayrıca Trabzonspor'un 3 Mn € + Gustavo Colman teklifini reddedip 4 Mn € istemişler ne 6 Mn €'su her duyduğunuza inanmayın be.

Campbell zaman kaybı.Adam ısrarla Türkiye'ye göndermek istemediğini söylüyor.Şu şartlarda Podolski en mantıklı hamle olur.Taraftar Podolski'yi sever,o da formayı sahiplenir.Podolski'nin aidiyet duygusu yüksektir.Bize de böyle adamlar lazım.Elmander gibi Ujfaulisi gibi Sneijder gibi.Podolski'de karakter olarak böyle bir adam.İmkan varsa,şartlar uygunsa beklemenin manası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt