Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hehe aile ortamının karsılıklı sevgi saygının olmadıgı hiçbir yerde başarı bulamazsn

Ben saygıdan bahsetmedim ki. Elbette saygı duyacaklar birbirlerine ama sevmek zorunda değiller. Başarılı takımların hepsinde bütün oyuncuların birbirlerini inanılmaz sevdiğini mi düşünüyorsunuz? Herkes saygılı olursa, yönetim ve teknik ekip durumu iyi idare eder ve dengeyi sağlarsa hiç bir problem olmaz. Fatih Terim döneminde de aynı yerliler aynı yabancılar vardı takımda ama kimse bu tarz muhabbetlere girmiyordu çünkü herkeste " F. Terim izin vermez." düşüncesi vardı.

Ayrıca şu aile ortamı muhabbetini de çok abartılıyor bizim ülkede. Sorsan her sene Beşiktaş'ta müthiş bir arkadaşlık ve aile ortamı var ama sene sonunda nerelerde olduklarını görüyoruz.

Webo 34 yasına girecek ve Afrika Kupası var.Bir tek Webo kalıyor kıs döneminde ellerinde.Sow ve Emenike Afrika'ya gidecek büyük ihtimalle.Seneye Webo'yu gönderirlerse mantıklı bir hamle olabilir ama Fener'de maddi anlamda krizde.Transfer yapacak güçleri oldugunu sanmıyorum.Kaldı ki S.Etienne kulübü iyi para istiyor Erding icin.Bizim en son 5 milyon euro'luk teklifimizi reddetmisler.Sanmıyorum alacaklarını.

Afrika Kupası olayı mantıklı ama 3-5 maç için 4. forveti almak biraz lüks gibi geldi bana..Ellerindeki forvetlerden birini göndermezlerse Mevlütü alacaklarını sanmam..

Aysal, sarı-kırmızılılarla ismi geçen Hugo Almedia için ise "Çok iyi bir oyuncu ancak hocamızın tercihi değil" açıklamasını yaptı.

ben rahatsızlığımdan dolayı bir kaç gündür hastane hastane koşturduğumdan gündemden uzak kalmışım. GSGAZETESİ diye bir siteden alıyorum bu haberleri

işin acı tarafı her geçen gün çöpler kadroda :S daha çöpleri gönderemiyoruz birde transfer bekliyoruz o sözleşmeleri yapanları sevgi ve saygıyla anıyorum

Tarık Çamdal için "maliyeti yüksek" diyen Aysal, ekonomik olarak daha uygun oyuncuları tercih edeceklerini açıkladı. Medyada yer alan Lucas Podolski iddialarının gerçek olmadığını vurgulayan Ünal Aysal, Alman futbolcuyla ilgilenmediklerini söyledi.

Serdar Taşçı için girişimde bulunduklarını ifade eden başkan Aysal, "Serdar iyi bir futbolcu. Ancak Cesare Prandelli kendisini yavaş ve sistemine uygun bulmadığını söyledi" dedi.

böyle bir açıklama oldu mu?

evet oldu

o zaman Tarık, Podolski, Serdar T. hayali kurmaya gerek yok :d

Campbell ve Balanta sanırım adaylar.. Belki transferleri bitirdik yabancı göndermeyi bekliyoruzdur

dany denen şahıs antep'te kazandığının neden 2 katını verirsin ? ulan adam o paraya zaten gelecekken 500 600 bin euroya neden 1.2m euro verirsin mecbur gelecek reddedip antep'temi kalacak ?

Doria konusunda kulübü sıkıntı çıkarıyorsa şöyle yapılabilir , kardeşim almazsın Balanta'yı bu sezon Chedjou ile devam edersin , Nisan gibi sözleşmesi biten Doria'ya bedelsiz olarak imza attırırsın , bonservisinin geri kalan kısmını da o gerekli menajerlik şirketinin elinden alıp olayı bitirirsin.

Birde şu iki kat maaş verme saçmalığına falan çıldırıyorum abi , @Barış Çetiner 'in dediği gibi reddedip Antep'de devam mı edecek sanki.

Hadi tamam biraz artırırsın belki ancak iki katı falan nedir abi ya. 500-600 K € mu alıyor maksimum 750 K € ver eline gelsin hem büyük takımda oynayacak o rezil futboluyla hemde biraz daha fazla kazanacak koşa koşa gelir Antep'ten İstanbul'a.

Burak-Umut ikilisi yerine sadece Webo'ya bile razıyım.O derece.

CZwEf.gif

Ozet gececeksek:

Serdar Tasci: Prandelli istemiyor, Baskan teklif etmis

Eto o: Prandelli istemiyor, Baskan teklif etmis

Almeida: Prandelli istemiyor, Baskan teklif etmis,

Doria: Prandelli begeniyor, Baskan da teklif etmis ama maliyeti yuksek, scoutlarin onerisi.

Balanta: Prandelli istiyor, maliyeti de Doria a gore daha uygun ve 1. tercih olmus, scoutlarin onerisi

Tarik: Prandelli istemis, ama Es Es 6 milyon euro isteyince Baskan vazgecmis.

Campbell: Prandelli istiyor, ama Wenger birakmiyor.

Unuttugum birisi varmi bilmiyorum.

Kisaca hoca genc ve hizli bir takim kurmak istiyor. Yeterince tecrube var demis, Selcuk, Balta, Muslera, Melo, Sneijder, Burak, Hamit falan.

Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz 1 dk.

Galatasaray, Emre Güral için Trabzonspor'dan onay bekliyor. Bonservisi için bildiğim 300 bin Euro önerilmiş.

Çok iyi çok birde Umut Bulut'u gönderirsek yani Umut Bulut'un yerine alıyorsak daha ne isterim.

300 bin Euro çıtır çerez parası bu yerli yokluğunda , derhal Umut'u satalım yada yurt içi transferde takasta kullanalım ,

Ben Tarık'ın son raddede bize kalacağını ve 3-4 Mn € arası bir ücret + bir oyuncu ile ki İnşallah o oyuncu Umut Bulut olur takıma kazandırılacak bence.

Doria konusunda kulübü sıkıntı çıkarıyorsa şöyle yapılabilir , kardeşim almazsın Balanta'yı bu sezon Chedjou ile devam edersin , Nisan gibi sözleşmesi biten Doria'ya bedelsiz olarak imza attırırsın , bonservisinin geri kalan kısmını da o gerekli menajerlik şirketinin elinden alıp olayı bitirirsin.

Birde şu iki kat maaş verme saçmalığına falan çıldırıyorum abi , @Barış Çetiner 'in dediği gibi reddedip Antep'de devam mı edecek sanki.

Hadi tamam biraz artırırsın belki ancak iki katı falan nedir abi ya. 500-600 K € mu alıyor maksimum 750 K € ver eline gelsin hem büyük takımda oynayacak o rezil futboluyla hemde biraz daha fazla kazanacak koşa koşa gelir Antep'ten İstanbul'a.

ben niyeti bozdum artık kesinlikle o sözleşmeleri yapanlardan kulübü yiyenler var başka açıklaması olamaz

Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz 1 dk.

Galatasaray, Emre Güral için Trabzonspor'dan onay bekliyor. Bonservisi için bildiğim 300 bin Euro önerilmiş.

Çok iyi çok birde Umut Bulut'u gönderirsek yani Umut Bulut'un yerine alıyorsak daha ne isterim.

300 bin Euro çıtır çerez parası bu yerli yokluğunda , derhal Umut'u satalım yada yurt içi transferde takasta kullanalım ,

Ben Tarık'ın son raddede bize kalacağını ve 3-4 Mn € arası bir ücret + bir oyuncu ile ki İnşallah o oyuncu Umut Bulut olur takıma kazandırılacak bence.

umutun chedjoudan farkı yok 2milyon euro maaşı var stsl de o parayı verebilecek hiç bir takım yok bursa felan o yüzden alamadı

Kadro dışı kalan oyuncuların maliyetinden kurtulmak lazım.

Ozet gececeksek:

Serdar Tasci: Prandelli istemiyor, Baskan teklif etmis

Eto o: Prandelli istemiyor, Baskan teklif etmis

Almeida: Prandelli istemiyor, Baskan teklif etmis,

Doria: Prandelli begeniyor, Baskan da teklif etmis ama maliyeti yuksek, scoutlarin onerisi.

Balanta: Prandelli istiyor, maliyeti de Doria a gore daha uygun ve 1. tercih olmus, scoutlarin onerisi

Tarik: Prandelli istemis, ama Es Es 6 milyon euro isteyince Baskan vazgecmis.

Campbell: Prandelli istiyor, ama Wenger birakmiyor.

Unuttugum birisi varmi bilmiyorum.

Kisaca hoca genc ve hizli bir takim kurmak istiyor. Yeterince tecrube var demis, Selcuk, Balta, Muslera, Melo, Sneijder, Burak, Hamit falan.

Campbell : Prendelli istiyor, Başkan istiyor, Taraftar istiyor.. Gıcık Arsen vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt