Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek ve sağ bek alternatifimiz halen yok.Hadi Telles'in yerine Olcan ve Balta gibi,Veysel'in yerine Hamit,Furkan ve Semih gibi o bölgede idare edebilecek oyuncular var ama forvette idare etmemiz imkansız Burak ve Umut ile bu işi yürümez.Emre Güral da yetmez.

Tahmin ediyorum ki Prandelli , Umut'un yerine istedi Emre Güral'ı karşımıza böyle bir fırsat çıkınca.

Joel Campbell'in kiralanacağından ben şahsen eminim.

Daha takımdaki yabancıları gönderemiyoruz bu Balanta nerden çıktı.Hayır zaten ligde yabancı stoper kullanma lüksümüz yok Chedjou ile devam et.Samaras gibi yedek kalmaya uygun maliyeti düşük yabancı forvet alıp transferi kapatalım.Emre Güral'ı falan alıp kadroyu şişirmenin anlamı yok Berk İsmail'e şans ver daha iyi.

Daha takımdaki yabancıları gönderemiyoruz bu Balanta nerden çıktı.Hayır zaten ligde yabancı stoper kullanma lüksümüz yok Chedjou ile devam et.Samaras gibi yedek kalmaya uygun maliyeti düşük yabancı forvet alıp transferi kapatalım.Emre Güral'ı falan alıp kadroyu şişirmenin anlamı yok Berk İsmail'e şans ver daha iyi.

Hocanın oynamak istediği futbola uygun elimizde stoper yok.Şecu transferi çok ama çok yanlış transferdi büyük hata yaptı Terim orada , oynatmak istediği futbola ters oyuncu...

Sanırım kanatlarda 2 türk oyuncu düşünüyor hoca , Bruma hem sakatlıktan çıktı hem de oyunun hızını epey yavaşlatıyor zamanla onu kadroda düşünüyor demek stoper istediğine göre...

Son olarak Berk İsmail'i severim ama çok yetersiz daha onun epey pişmesi lazım şu an ona şans verecek durumda değiliz Emre Güral trasferi önemli olur...

Seneye Forvetlerimiz

Burak Yılmaz

Umut Bulut

Emre Güral

Berk İsmail Ünsal arkadaşlar bence hiç campbell hayallerine girmeyin.

Geriden oyun kuran,atletik bir stoper istemiş hoca. Chedjou bu özelliklere ne yazıkki uymuyor.

ibarboyu istiyomuşuz.campbell olmazsa o da iyi olur.

CZwEf.gif

Derken?

Hocanın oynamak istediği futbola uygun elimizde stoper yok.Şecu transferi çok ama çok yanlış transferdi büyük hata yaptı Terim orada , oynatmak istediği futbola ters oyuncu...

Sanırım kanatlarda 2 türk oyuncu düşünüyor hoca , Bruma hem sakatlıktan çıktı hem de oyunun hızını epey yavaşlatıyor zamanla onu kadroda düşünüyor demek stoper istediğine göre...

Son olarak Berk İsmail'i severim ama çok yetersiz daha onun epey pişmesi lazım şu an ona şans verecek durumda değiliz Emre Güral trasferi önemli olur...

Geriden oyun kuran,atletik bir stoper istemiş hoca. Chedjou bu özelliklere ne yazıkki uymuyor.

Chedjou'yu ben de beğenmiyorum ama göndermemiz zor.Burada yabancı sınırı var Balanta gibi genç futbolcular kendini geliştiremez.Öncelik yabancı stoper yerine yabancı forvet transferi olmalı bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt